Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Τα πρώτα "μπαμ" Γκαρσία - Αυτόν… τελειώνει από τον ΠΑΟΚ - Βοηθός-έκπληξη - Αλλάζει σύστημα!

 

Τα πρώτα "μπαμ" Γκαρσία - Αυτόν… τελειώνει από τον ΠΑΟΚ - Βοηθός-έκπληξη - Αλλάζει σύστημα!


Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιάκάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Πέμπτη λοιπόν, εκτός από την ανάλυση των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το Europa League, υπήρξε εκτενές ρεπορτάζ για την επικείμενη αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ και την «αναβάθμιση» του Πάμπλο Γκαρσία!

Διαβάστε τις δύο πιο… δυνατά παρασκήνια και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Ο Γκαρσία όσα χρόνια είναι προπονητής στους «μικρούς» του ΠΑΟΚ, παίζει 4-4-2 με τους ακραίους "απλωμένους" στο γήπεδο. Είναι σημαντική διαφορά στον σχηματισμό για τον ΠΑΟΚ, που φέτος έχει δουλευτεί με βάση το 3-4-2-1 του Φερέιρα. Πώς θα μπορέσει να… αλλάξει η ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες και με ποιους εξτρέμ;

** Ο Πάμπλο Γκαρσία θα πάει στην πρώτη ομάδα με "δεξί του χέρι" τον παλιό δεξιό μπακ της ομάδας, Μίροσλαβ Σνάουτσερ. Δουλεύουν μαζί εδώ και χρόνια και αποτελούν εξαιρετική δίδυμο. Η είδηση είναι πως ο Ουρουγουανός κόουτς, δεν θέλει τον Χρήστο Καρυπίδη στο τιμ του. Περιμένουμε όμως να  δούμε εάν θα του περάσει.

 


 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου