Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Έκπληξη ΠΑΟΚ, αυτόν θέλει από Ελλάδα - Δεύτερος… Ουάρντα - Deal Κουλούρη μέσω… Ολυμπιακού!

 

Έκπληξη ΠΑΟΚ, αυτόν θέλει από Ελλάδα - Δεύτερος… Ουάρντα - Deal Κουλούρη μέσω… Ολυμπιακού!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Aπογευματινές  GOALάρες με μια σούπερ αποκάλυψη για Χαρίση, ένα σούπερ παρασκήνιο για την χθεσινή εκτέλεση πέναλτι στο Αγρίνιο όπου υπήρχε και...τριτος ανθρώπος στους δυο πρωταγωνιστές, Μπαρμπόζα-Μανδα και ποιός πρώην  "ερυθρόλευκος" θέλει τον Κουλούρη στην Τουρκία!

1η) Ο Χρήστος Μανδάς έχει πλέον καθιερωθεί ως Νο 1στον

Ατρόμητο κι αυτό του έχει δώσει ψυχολογία και σιγουριά, κάτι άλλωστε που πλέον βγαίνει στις εμφανίσεις του αλλά και στην σιγουριά που μεταδίδει στην άμυνα του. Επίσης,από τότε που πήρε τα γάντια του βασικού από τον Γιαννιώτη, τα γκολ που δέχτηκε ήταν όλα σχεδόν... εκτελέσεις, δεν προήλθαν δηλαδή από κάποιο δικό του λάθος. Κάτι που συνέβη και χθες στο Αγρίνιο αφού νικήθηκε από την βούλα του πέναλτι. Κάποιος θα μπορούσε βέβαια να διακρίνει πως ...βιάστηκε να φύγει στην δεξιά του γωνία πριν να έρθει σε επαφή ο Έλντερ Μπαρμπόζα με την μπάλα αφού αν αν...κρατιόταν λίγο ακόμη στην θέση του, πιθανότατα θα μπορούσε μάλλον εύκολα να μπλοκάρει την αδύναμη εκτέλεση - κουταλάκι του Πορτογάλου εξτρεμ.

Ας όψεται βέβαια η... εσωτερική πληροφόρηση που είχε για τις εκτελέσεις του Μπαρμπόζα. Βλέπετε στον Ατρόμητο αναλυτής είναι ο πρώην της ΑΕΚ αλλά και του Δέλλα, Αντωνόπουλος. Ο τελευταίος όχι μόνο είχε μελετήσει τον εκτελεστή πέναλτι Μπαρμπόζα αλλά τον ήξερε και δια ζώσης αφού συνεργάστηκαν στην Ένωση. Υπέδειξε ,λοιπόν, στον Μανδά ποια γωνία είναι η...αγαπημένη του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού. Μετά την λήξη του ματς στο Αγρίνιο πάντως ο Μπαρμπόζα...επιβεβαίωσε τον Αντωνόπουλο αφού όπως του εξήγησε όταν χαιρετήθηκαν, είχε επιλέξει να εκτελέσει στα δεξιά αλλά τελευταία στιγμή το άλλαξε και προτίμησε την αλά Πανένκα στο κέντρο, επειδή είδε  με την άκρη του ματιού του τον νεαρό Μανδά να έχει κάνει ήδη ένα βήμα προς την γωνία του!!

2η) Ο Ευθύμης Κουλούρης παραμένει εκτός ομάδας στην Τουλούζ - η οποία παρεμπιπτόντως παρά το αρχικά κακό της ξεκίνημα στην Ligue 2, πάει πλέον τρένο για την άμεση επιστροφή της στην  Ligue 1- αλλά και χωρίς να έχει στεφθεί ακόμη με επιτυχία η σχεδόν 2μηνη προσπάθεια, από την νέα μανατζερική στέγη του, να του βρει ομάδα να μετακομίσει για να ...παίζει, είτε ως δανεικός, είτε με μεταγραφή. Έχουμε ξαναγράψει πως φερεται να προτάθηκε σε 6 Σουπερλιγκάτες ομάδες χωρίς ιδιαίτερη... ανταπόκριση (στον Ολυμπιακό το σκέφτηκαν, στην ΑΕΚ θα μπορούσε να περάσει ως λύση τελευταίας στιγμής, αν παραχωρηθεί ο Ολιβέϊρα) και πλέον η προσπάθεια επικεντρώνεται στην τουρκική αγορά. Γράφτηκε άλλωστε το όνομα της ουραγού στο πρωτάθλημα Ντενιζλίσπορ, που ψάχνει και νέο προπονητή, αλλά δεν είναι η μοναδική στην γειτονική χώρα που εξετάζει την περίπτωση Κουλούρη.

Στην μανατζερική πιάτσα κυκλοφορεί πως τον πρώην πρώτο σκόρερ της Σούπερλιγκ με τον Ατρόμητο, τον δουλεύουν σε ακόμη δυο ομάδες της Τουρκίας. Αν και τα χρονικά περιθώρια τελειώνουν μαζί με το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Ειδικότερα πάντως στην Ντενιζλίσπορ έχει πει τον καλό του λόγο και ο πρώην συμπαίκτης του στην Γαλλία αλλά και πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντοσεβί. Με τον Ντοσεβί ο Κουλούρης έπαιξε στην Τουλούζ και έκανε παρέα την (περασμένη) σεζόν που υποβιβάστηκε στην Ligue 2.

3η) Σε μεγάλη φόρμα ο Χαρίσης στον Ατρόμητο, είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Κάναντι στα τελευταία παιχνίδια. Θυμίζω πως το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του και δεν θα έχει καμία εξάρτηση απο τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε το πρώτο του χρόνο στο Περιστέρι, το 60% του συμβολαίου του το είχε πληρώσει ο ΠΑΟΚ ενώ την τρέχουσα(δεύτερη) σεζόν του εξ ολοκλήρου ο Σπανός. Στην συμφωνία που είχε κάνει ο ατζεντης Πολ Κουτσολιάκος για να πάει ως ελεύθερος ο Χαρίσης στον Ατρόμητο, ο μοναδικός αστερίσκος/περιορισμός ήταν πως αν μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2021 ο "δικεφαλος" επιθυμούσε να τον πάρει πίσω, θα μπορούσε με ένα συγκεκριμένο(όχι υψηλό) τίμημα.

Για να το...εμπεδώσετε η εν λόγω ρήτρα ολοκληρώνεται στις 31 αυτού του Γενάρη και μετά ο Χαρίσης...ξεμπερδεύει απο τον ΠΑΟΚ. Βέβαια ο Ρέμπε ακόμη ψάχνει για αμυντικό - κεντρικό χαφ και στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ειναι κοντά στον Ουρουγουανό Ολίβα της Κάλιαρι. Στην στήλη πάντως μεταφέρθηκε πως ο Χαρίσης αρέσει στον Πάμπλο Γκαρσία και θα ήταν ανοικτός στην επιστροφή του στην Τούμπα. Για να μην πω οτι την ζήτησε κιόλας απο τον Ρέμπε.

Αν θα γίνει ή αν προλαβαίνουν για τέτοια ανατροπή, θα σας γελάσω. Κοντός ψαλμός αλληλούια πάντως... Ο ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω, έχει τέτοιο δικαίωμα, αν και είμαι βέβαιος  πως στην Rogon εύχονται να μην το ενεργοποιήσει στις επόμενες ημερες ώστε ο Χαρίσης να είναι ελεύθερος. Με την σεζόν που κανει υπάρχουν ήδη εδιαφερομενοι, απο το εξωτερικό αλλά και ...2 εγχώριοι.Και δεν ομιλώ για την ΑΕΚ που γράφτηκε πως τον σκανάρει αλλά εκεί ο ατζέντης του Πολ Κουτσολιάκος έχει στην ίδια θέση έναν άλλον πελάτη του, τον Κώστα Γαλανόπουλο. Οπότε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έγκλημα" Κόκκαλη! Δείτε ποιον παικταρά έχασε το 2005 - Τώρα κάνει "όργια" - Τον πήρε ο Μαρινάκης!

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου