Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

΄Εφυγε ο Φώτης Γ. Φαρμάκης

 



Αχ.... Βρε Φώταρε...

Η είδηση του θανάτου, μας βύθισε σε βαθιά θλίψη και βαρύ πένθος !!!!!!!!!!!
Έφυγες πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή !!!!
Η απώλεια σου είναι δυσβάστακτη για τη γυναίκα σου Ντίνα, τα αδέρφια σου, τους συγγενείς σου, για όλους εμάς τους φίλους ….…
Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει ………..να σου πούμε το τελευταίο Αντίο…………….
Με απλότητα και σεβασμό θα πω δυο λόγια, με πόνο καρδιάς, για την μακρόχρονη 40/ετη φιλική σχέση μας, για το σεμνό σου ευγενικό και πράο χαρακτήρα.
Είχα την τύχη να γνωρίσω τον καλύτερό σου εαυτό, τον ευφυή τρόπο σκέψης, τη δοτικότητα σου. Είχα την τύχη να παίξω μαζί σου στη Σειρήνα. Πραγματικός ογκόλιθος στην άμυνα, άφησες ιστορία στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, ειδικά στον Πυρσό. Ήσουν ο στυλοβάτης της άμυνας και άπαιχτος στο ψηλό παιχνίδι. Όλοι θυμούνται τα γκολ με κεφαλιά που σημείωσες στον Πυρσό και τη Σειρήνα.
Υπήρχε πάντα ένα κλίμα αλληλοκατανόησης και αλληλοσεβασμού με όλους τους χωριανούς.
Ήσουν Άνθρωπος γλυκύτατος, Νηφάλιος στο Πνεύμα, όρθιος στην Ψυχή, Αριστοκράτης στην Εμφάνιση . Έδινες απλόχερα σε όλους τους συνανθρώπους την ψυχή σου το χαμόγελο σου , την αγκαλιά μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ που χωρούσε κάθε πρόβλημα, κάθε ανάγκη, κάθε περιστατικό. Ήσουν Ακέραιος με αγνότητα και περιέργεια μικρού παιδιού, με αγάπη για όλους, Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να σε κατατάξει μεταξύ των Αγγέλων.
Καλό ταξίδι Φώτη
……… θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου !!!!!!!! .
Χαιρετίσματα στον Παύλο μας, σε περιμένει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου