Ένα νέο παγωτό κατακτά τον τίτλο του πιο ακριβού παγωτού στον κόσμο, με μια μπάλα να κοστίζει… 6.700 δολάρια.

Το επιδόρπιο, που ονομάστηκε «The Victoria», είναι φτιαγμένο με λευκές τρούφες και βρώσιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων και είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά σε πολυτελές εστιατόριο στο

Ντουμπάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Victoria είναι δημιούργημα του εστιατορίου με έδρα το Ντουμπάι, το οποίο είναι γνωστό για τις απολαυστικές προσφορές παγωτού του.

Πώς κατασκευάζεται

Το παγωτό παρασκευάζεται με βανίλια Μαδαγασκάρης, σαφράν από το Ιράν και σπάνιες λευκές τρούφες από την Άλμπα της Ιταλίας. Οι τρούφες, οι οποίες θεωρούνται ένα από τα πιο ακριβά τρόφιμα στον κόσμο, αξίζουν έως και 3.000 δολάρια ανά κιλό.

Για να δημιουργηθεί το πανάκριβο αυτό επιδόρπιο, οι λευκές τρούφες εγχύονται στο παγωτό βανίλια και αναμειγνύονται με βρώσιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων. Το παγωτό σερβίρεται στη συνέχεια σε ένα μπολ γνωστού οίκου μόδας, το οποίο οι πελάτες μπορούν να κρατήσουν ως αναμνηστικό.