Φωτογραφίες που αποτυπώνουν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τα πιο σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα σε όλο τον πλανήτη κόσμου. Οι πιο αντιπροσωπευτικές εικόνες της εβδομάδας οφείλουν να έχουν κάποια βασικά συστατικά: Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, και πόνο. Όλα αυτά

δηλαδή που κάνουν τη ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα.

Κάποιοι λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες. Στις εικόνες που ακολουθούν συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Έτσι λοιπόν κατέγραψαν οι φωτογράφοι του Associated Press τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά μέρες.

Αττική, Ελλάδα: Η Ελπίδα ήρθε, σάρωσε και έφυγε

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα

Την περασμένη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων μετά το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα που σάρωσε Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, νησιά των Κυκλάδων και Κρήτη, προκαλώντας προβλήματα ακόμα και 5 μέρες μετά το τέλος των φαινομένων.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα

Χιλιάδες αυτοκίνητα έμειναν εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου ενώ τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση συνεχίστηκαν σε πολλές περιοχές της Αθήνας μέχρι και την Παρασκευή 28/1.

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8249210/i-elpida-pou-irthe-kai-ta-sarose-ola-to-cheri-sti-skandali-kai-i-apognosi-me-ton-koronoio