Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Οι δύο μεταγραφές που θέλει ο Ρονάλντο για να μείνει στη Γιουβέντους

 

Οι δύο μεταγραφές που θέλει ο Ρονάλντο για να μείνει στη Γιουβέντους 

Η επιθυμία του Πορτογάλου και οι συζητήσεις με τη διοίκηση

Το αν θα συνεχίσουν μαζί οι Γιουβέντους και Κριστιάνο Ρονάλντο θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το μεταγραφικό πλάνο του κλαμπ.

Από τη βραδιά του αποκλεισμού στο Champions League άρχισαν τα σενάρια και δεν σταματούν: Θα μείνει ή θα φύγει από τη Γιουβέντους ο Ρονάλντο; Απάντηση δεν μπορεί να δώσει κανείς

αυτή τη στιγμή. Ούτε καν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Και σε μια τέτοια κατάσταση, είναι λογικό να γράφει, να λέει ή να υποθέτει κανείς ό,τι θέλει.

Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Τόσο οι μπιανκονέρι όσο και ο Πορτογάλος αλλιώς περίμεναν τα πράγματα και αλλιώς ήρθαν. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να αλλάξει. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ θα γίνει το εξής: Γιουβέντους και Ρονάλντο θα συζητήσουν προς το τέλος της σεζόν για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Ο Πορτογάλος, γράφουν οι Ιταλοί, δεν έχει κανένα παράπονο από κανέναν στο κλαμπ. Διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους. Το παράπονό του είναι καθαρά αγωνιστικό και γι’ αυτό έχει έναν «όρο». Για να παραμείνει στο Τορίνο, γράφει η Gazzetta dello Sport, θέλει δύο μεταγραφές από το κλαμπ. Και αναφέρεται και τι μεταγραφές: Εναν φορ στο στυλ του Μπενζεμά και έναν χαφ που θα μοιράζει εύκολα ασίστ. Εναν χαφ που θα μπορεί να δημιουργεί.

Το… δώρο του Μέντες

Οι δύο πλευρές, επαναλαμβάνουμε, θα τα πουν προς το τέλος της σεζόν και θα πάρουν την απόφασή τους. Η Γιούβε, από την άλλη πλευρά, δεν έχει κανέναν «όρο». Απλά περιμένει. Αν ο Κριστιάνο πει ότι θέλει να φύγει, οι μπιανκονέρι δεν θα βάλουν κανένα εμπόδιο. Αντιθέτως, κάποιοι υποστηρίζουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ζόρζε Μέντες θα αναλάβει να κάνει κάποιο… δώρο στη Γιουβέντους.

Θα τη βοηθήσει, δηλαδή, να κάνει κάποια άλλη καλή μεταγραφή, θέλοντας να διατηρήσει κι αυτός τις άριστες σχέσεις που έχει με το κλαμπ. Ολα ανοιχτά, επομένως, σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ρονάλντο στη Γιουβέντους και αναμονή.

Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr

Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Twitter

https://italians.gr/seriea/7494/oi-dyo-metagrafes-pou-thelei-o-ronalnto-gia-na-meinei-sti-giouventous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου