Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Μετά τον Piqué το χάος: Ποινή φυλάκισης 8 ετών και πρόστιμο 23 εκατ. ευρώ πρότεινε ο εισαγγελέας για τη Shakira

Χωρίζουν Shakira - Pique: Την απάτησε, έφυγε απ' το σπίτι και... άρχισε τα πάρτυ με άλλες γυναίκες
 

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες εβδομάδες στον διεθνή Τύπο ο χωρισμός της Shakira και του Gerard Piqué, με το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι να καταλήγει στις αίθουσες των δικαστηρίων για την επιμέλεια των δύο του παιδιών.

Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική δικαστική περιπέτεια για την

οποία πρέπει να ανησυχεί η Shakira.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», η πρώην αγαπημένη του ποδοσφαιριστή κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ από το 2012 μέχρι το 2014, χρονική περίοδο όμως κατά την οποία η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ζούσε στην Ισπανία.

«Πολύ πληθωρική, δεν έχει πρόσωπο κούκλας»: Αυτή είναι η γυναίκα που για χάρη της ο Piqué πρόδωσε τη Shakira (Pic)

Την ίδια ώρα, όμως, ο εισαγγελέας έκρινε πως η τραγουδίστρια έζησε περισσότερες από 200 ημέρες στην Ισπανία σε κάθε ένα από αυτά τα ε χρόνια, γεγονός που την καθιστά υπόχρεη να πληρώσει φόρους στη χώρα.

Η Shakira, μάλιστα, φέρεται να απέρριψε πρόταση από το εισαγγελικό γραφείο προκειμένου η υπόθεση να κλείσει με οικονομικό συμβιβασμό των δύο πλευρών, με τον Ισπανό εισαγγελέα να προτείνει την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ για τη Shakira!

Tόσο η ίδια όσο και το περιβάλλον της, πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας.

https://dailymedia.com.gr/news/30736/meta-ton-pique-to-chaos-poini-fylakisis-8-eton-kai-prostimo-23-ekat-eyro-proteine-o-eisaggeleas-gia-ti-shakira.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου