Οι Αρχές επιχειρούν να αξιοποιήσουν όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, ενώ «ξεσκονίζουν» και τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν που συμμετείχαν στην επίθεση κατά των οπαδών της ΑΕΚ.

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του χούλιγκαν που σκότωσε τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αρχές επιχειρούν να αξιοποιήσουν όλα τα νέα στοιχεία που

έρχονται στο φως, ενώ «ξεσκονίζουν» και τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν που συμμετείχαν στην επίθεση κατά των οπαδών της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικά στοιχεία ήδη αντλούν οι Αρχές από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των κατηγορουμένων, καθώς και από τις κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλαξαν τον τελευταίο μήνα πριν την καταδρομική τους εισβολή

Τι δείχνουν τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Τα πρώτα αποτελέσματα από τα συστήματα γεωεντοπισμού των κινητών δείχνουν το δρομολόγιο των Κροατών χούλιγκαν οι οποίοι φαίνεται να αναζητούσαν διευθύνσεις στην Ηγουμενίτσα, τον Πειραιά αλλά και πάρκινγκ στο Μπάρι και την Ανκόνα στην Ιταλία.

Ακόμη, φέρεται να αναζητούσαν και δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Λυκαβηττό και το Μαρούσι.