Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ελ Καντουρί

Ο Καντουρί πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις επόμενες δύο προπονήσεις θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιον θα δώσει τη θέση του τραυματία Μαροκινού στην αρχική ενδεκάδα στον ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για τον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με τον Γκαρσία να

γνωρίζει από χθες το βράδυ (26/4) ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό που επιλέγει στα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος προωθημένος στα αριστερά έχει υποστεί θλάση και θα χάσει και τους αγώνες για τα πλέι οφ που ακολουθούν στο πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Στον ημιτελικό με την Ένωση ο Πάμπλο Γκαρσία θα πρέπει να βρει λύσεις για να καλύψει το κενό του Καντουρί, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

ΤΖΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΥΑΡΝΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Θεωρητικά η πρώτη του επιλογή είναι ο Χρήστος Τζόλης, την θέση του οποίου στο αριστερό άκρο της επίθεσης πήρε ο Μαροκινός μετά την αλλαγή σχήματος. Για την περίπτωση του νεαρού επιθετικού ο Γκαρσία, ωστόσο μπορεί να έχει επιφυλάξεις καθώς όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν δείχνει να είναι στην καλύτερη του κατάσταση.

Από την άλλη εφόσον τελικά χρησιμοποιηθεί από την αρχή του αγώνα με την ΑΕΚ θα πρέπει να είναι περισσότερο συνεπής και στις ανασταλτικές του υποχρεώσεις δίνοντας βοήθειες στους αμυντικούς συμπαίκτες του.

Τη θέση του Καντουρί στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Αμρ Ουάρντα που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω τιμωρίας. Και στη δική του περίπτωση υπάρχουν υπέρ και κατά. Στα θετικά για τον Αιγύπτιο είναι το πάθος που δείχνει κάθε φορά που αγωνίζεται και το γεγονός «παίζει» για την ομάδα και τον προπονητή του έχοντας αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Το θέμα είναι ότι στο μοναδικό παιχνίδι, από την στιγμή που επέστρεψε στην Τούμπα που έχει ξεκινήσει ακραίος και όχι στον άξονα, στον αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα αντιμετώπισε προβλήματα. Τα οποία μάλιστα εντόπισε και ο Γκαρσία και προχώρησε σε αλλαγές σε εκείνο το παιχνίδι που τον έφεραν και πάλι σε θέση επιτελικού.

Με λιγότερες πιθανότητες την θέση του Μαροκινού διεκδικεί και ο Τόμας Μουργκ. Ο «ήρωας» του πρώτου ημιτελικού στο ΟΑΚΑ έδωσε με το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις τη νίκη στην ομάδα του και μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο και σε εκείνο το παιχνίδι πέρασε ως αλλαγή από τον πάγκο.

Photo Credits: Eurokinissi

https://www.sport24.gr/football/paok-o-gkarsia-psachnei-ton-antikatastati-toy-el-kantoyri.9214724.html?utm_source=Contra&utm_medium=BestofNetwork_HP&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου