Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

"Πόλεμος" ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε Ζαγοράκη - Θα τα... βροντήξει και θα φύγει - "Κόλαση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο

"Πόλεμος" ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε Ζαγοράκη - Θα τα... βροντήξει και θα φύγει - "Κόλαση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος για όλα πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το μεγάλο όπλο του άλλωστε είναι ότι τον στηρίζει η κυβέρνηση και κυρίως η FIFA και η UEFA, για αυτό και δεν... μασάει να το τραβήξει στα άκρα. Ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει;

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκλεισε ένα μήνα στην προεδρία της ΕΠΟ και ο απολογισμός της διοίκησης του αποτυπώνεται σε... λευκή σελίδα. Δεν έχει προχωρήσει απολύτως τίποτα στην ομοσπονδία, ούτε καν το νέο οργανόγραμμα της το οποίο θεωρητικά έπρεπε να ανακοινωθεί από την πρώτη εβδομάδα εκλογής της νέας διοίκησης.

Δεν είναι όμως τυχαίο ότι δεν έχει γίνει τίποτα στην ΕΠΟ. Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας επιδιώκει να δημιουργήσει τη δική του ομάδα συνεργατών στο Πάρκο Γουδί, ωστόσο του βάζουν συνεχόμενα εμπόδια κυρίως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Κι όσο «κολλάει» η στελέχωση του Προεδρικού Γραφείου, τόσο ο Θ. Ζαγοράκης αποφεύγει να κάνει βήματα προόδου σε ότι αφορά στη διοίκηση της ΕΠΟ.

Το μεγάλο όπλο του «Ζαγόρ» είναι ότι τον στηρίζει η κυβέρνηση και κυρίως η FIFA και η UEFA. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όταν συναντήθηκε με τους Τζιάνι Ινφαντίνο και Αλεξάντερ Τσέφεριν ανακοινώθηκε ότι οι διεθνείς ομοσπονδίες θα βάλουν πλάτη για να κατασκευάσει η ΕΠΟ το προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων.


Ο Θ. Ζαγοράκης ξέρει τη δύναμη του και από που την αντλεί. Στην ομοσπονδία είναι εγκλωβισμένος, το πάνω χέρι το έχει η ΑΕΚ. Οπότε έχει δύο δρόμους να ακολουθήσει: Η’ θα συνεργαστεί με την Ενωση που αυτή την περίοδο έχει συμμαχία με τον ΠΑΟΚ, ή θα τα βροντήξει και θα φύγει μέσα στο 2021. Και είναι έτοιμος για όλα, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που συνομιλούν μαζί του.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου