Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Πίσω από την κάμερα, αμέριμνη: Η συγκλονιστική τελευταία φωτό της Χαλίνα λίγο πριν την πυροβολήσει ο Μπάλντουιν (Pic)

«Η σφαίρα τοποθετήθηκε επίτηδες»: Σενάριο - ανατροπή στην «εκτέλεση» της Χάτσινς απ’ τον Μπάλντουιν

Συγκλόνισε το Χόλιγουντ και όχι μόνο ο θάνατος της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν την πυροβόλησε με όπλο ρέπλικα.

Συγκλόνισε το Χόλιγουντ και όχι μόνο ο θάνατος της 42χρονης

διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν την πυροβόλησε με όπλο ρέπλικα.

Ο ηλεκτρολόγος της ταινίας, που κρατούσε την ετοιμοθάνατη Χαλίνα Χάτσινς στην αγκαλιά του, μοιράστηκε στα social media την τελευταία φωτογραφία της από το σημείο της τραγωδίας και έκανε λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό».

Όπως περιγράφει και σε ανάρτησή του, η 42χρονη αφού τραυματίστηκε, σκόνταψε πίσω και πριν καταρρεύσει είπε: «Δεν νιώθω τα πόδια μου». Κάνει επίσης λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό», κατηγορώντας τους υπεύθυνους που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, προσλαμβάνοντας μια άπειρη οπλουργό.
«Ναι, στάθηκα ώμος με ώμο με τη Χαλίνα κατά τη διάρκεια αυτού του μοιραίου πυροβολισμού που της έκοψε το νήμα της ζωής και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Την κρατούσα στην αγκαλιά μου ενώ πέθαινε. Το αίμα της ήταν στα χέρια μου. Δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει αυτό που πέρασα εγώ, αυτό που πέρασαν ο σύζυγός της Ματ Χάτσινς, ο γιος της, αλλά και ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλγουιν, στον οποίο δόθηκε ένα το όπλο στα γυρίσματα. Πρέπει να ζει με τη σκέψη ότι αφαίρεσε τη ζωή του ανθρώπου εξαιτίας αντιεπαγγελματιών», αναφέρει ο Serge Svetnoy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου