Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Το αποφάσισε ο Σαββίδης - Αυτά είναι τα δεδομένα για την ανανέωση του Λύρατζη

Το αποφάσισε ο Σαββίδης - Αυτά είναι τα δεδομένα για την ανανέωση του Λύρατζη


Όλα τα τελευταία δεδομένα για τη περίπτωσή του.

ΠΑΟΚΣτην τελική ευθεία μπαίνει η ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Λύρατζη, μιας εκκρεμότητας που απασχολούσε τους

ανθρώπους του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι.

Μετά από τις ανανεώσεις για Τσιγγάρα, Κουλιεράκη, Κούτσια και εσχάτως του Ντόουγκλας Αουγκούστο, έφτασε η ώρα της επιβεβράβευσης για τον ακραίο μπακ που από πέρσι μπήκε για τα καλά στην εξίσωση της ενδεκάδας του Δικεφάλου.

Αλλωστε η αναπροσαρμογή των συμβολαίων τόσο του Λύρατζη όσο και του Τσιγγάρα ήταν μια εισήγηση του Ζοσέ Μπότο από την διάρκεια της προετοιμασίας ακόμα και πλέον ο «Λύρα» είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή στην νέα του συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι πρότινος, οι απολαβές του Λύρατζη που φέτος κλείνει 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ (!) κυμαίνονταν στις 70.000 ευρώ, απο νωρίς όμως υπήρχε αισιοδοξία πως το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα, σαν μία μορφή αναγνώρισης στον Λύρατζη, αναπροσαρμόζοντας σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές απολαβές, επί της ουσίας τριπλασιάζοντας και με το παραπάνω τα χρήματα, χωρίς να υπολογίζει κανείς τα μπόνους (σ.σ. κοντά στις 250.000).

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2025 και θα επεκταθεί κατά ένα χρόνο, ωστόσο, αποτελεί ένα νέο συμβόλαιο με αισθητά πιο βελτιωμένους όρους, κάνοντας σαφές οι Θεσσαλονικείς πως η περίπτωσή του αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση και μία επιβράβευση της σκληρής δουλειάς κάθε ποδοσφαιριστή και ειδικά για έναν παίκτη σαν τον Λύρατζη που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου