Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΠΑ.ΣΟ.Κ Κίνημα Αλλαγής Γρεβενών: Καταγγελία- Εισπρακτικές Εταιρείες - Αναθέσεις

ΠΑ.ΣΟ.Κ Κίνημα Αλλαγής Γρεβενών:  Καταγγελία- Εισπρακτικές Εταιρείες - Αναθέσεις

Από την πρόκληση στον κυνισμό :
Κουκούλωσαν τις υποκλοπές σε βάρος του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ , διαμοιράζουν τα δισεκατομμύρια της Ε.Ε. , σε φίλους , ημέτερους και μεγάλα συμφέροντα.
Τώρα , εφαρμόζουν ακριβώς χωρίς αιδώ, δίχως ηθικούς φραγμούς,

το σύστημα που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων. Η ασυδοσία των funds και των αδηφάγων Τραπεζών γιγαντώνεται , ενώ η πρώτη κατοικία παραμένει εντελώς απροστάτευτη. Η διαγραφή του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση , με εντολή του Προέδρου της Ν.Δ. , ήλθε στην επιφάνεια της δημόσιας ζωής ως η αψευδέστερη επιτομή του κυβερνητικού παρακαπιταλισμού !
Αλήθεια; Είναι εικόνα σύγχρονης κυβέρνησης αυτή;
70.000.000 € , αξία κόκκινων δανείων τα ξεπουλά ο υψηλός βραχίονας του «Ελληνικού κάπιταλ» Τράπεζα Πειραιώς , έναντι 4.000.000€ .
Έλληνες βουλευτές , συστήνουν εταιρείες στην Κύπρο ή όπου αλλού , με μετοχικό κεφάλαιο λίγων χιλιάδων ευρώ και αγοράζουν με την παλαιά μέθοδο έμπειρων τσαμπάσηδων τα 70.000.000€ με 4.000.000€. ΕΥΓΕ!
Οι ταλαίπωροι δανειολήπτες αυτής της χώρας , αναμένουν από τις κυβερνήσεις , σοφές πολιτικές προστασίας των πρώτων κατοικιών και των επιχειρήσεων.
Έλληνες βουλευτές , λαμβάνουν υπέρογκες απευθείας αναθέσεις των Ελληνικών Ταχυδρομείων και ο κ. Πιερρακάκης δίδει εξηγήσεις απολύτως ανεπαρκείς , όπως καταγγέλει και επίσημα το ΠΑ.ΣΟ.Κ
ΕΥΓΕ! Η αποθέωση του πολιτικού αμοραλισμού!
Τι πρέπει λοιπόν να συμβεί;
Ο Μητσοτάκης πρέπει να κάνει και άλλο βήμα!
Η τοπική Ν.Δ. , είναι πλέον υποχρεωμένη να σπάσει τη σιωπή της!


Για τη Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κίνημα Αλλαγής Γρεβενών
Γραφείο τύπου και ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου