Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) 

Το Contra.gr σάς παρουσιάζει τις πιο χοτ μεταγραφικές φήμες κάθε μέρα και λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου.

Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς την τελική ευθεία και μέσα από το Contra.gr θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε τις πιο χοτ φήμες καθημερινά.

-Κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποκτήσει η Ίντερ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Και για τρίτο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται

η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την καταλανική SPORT. Ποιος ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες στην περίπτωση, Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Συνεχίζει να "χτυπάει" τους ανταγωνιστές της η ομάδα της Τσέλσι. Έκλεισε και τον Μάλο Γκούστο και έφτασε σε αδιανόητο για την εποχή ποσό.

- Κεντρικό αμυντικό που το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα του έκλεισε η Παρί Σεν Ζερμέν. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Άντονι Γκόρντον από την Έβερτον στη Νιούκαστλ. Διαβάστε αναλυτικά το deal.

- Το τι μέλλει γενέσθαι με τον Χάρι Μαγκουάιρ κλήθηκε να σχολιάσει σε δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χαχ. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του Άγγλου.

- Τον Πέδρο Πόρο έκλεισε η Τότεναμ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί 45.000.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με τους Άγγλους με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2028.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου