«Είναι ένα ασυνήθιστο ταίριασμα, αλλά είμαστε τόσο χαρούμενοι»,

λέει η 21χρονη Maren Butler στο South West News Service. Έβγαινε μόνο με γυναίκες προτού γνωρίσει τον James Carrington στα social media.

Βίντεο του 23 με γόβες στιλέτο, ψεύτικες βλεφαρίδες και βαμμένα νύχια τράβηξαν την προσοχή της Maren όταν τον «πέτυχε» στο TikTok τον Φεβρουάριο του 2021. «Θυμάμαι ότι έβλεπα τα βίντεό του και έλεγα πόσο κουλ είναι», λέει η Maren από την Καλιφόρνια. «Πριν τον James έβγαινε μόνο με κορίτσια, αλλά πάντα με τραβούσαν οι άντρες που έμοιαζαν με γυναίκες γιατί λατρεύω τον συνδυασμό της αυτοπεποίθησης και της θηλυκότητας».

«Έχει ένα όμορφο πρόσωπο και ένα όμορφο χαμόγελο. Πώς να μην τον αγαπήσεις;», συνέχισε.

Όπως και η Maren, ο φοιτητής στο Tulane University στη Νέα Ορλεάνη, έβγαινε μόνο με άτομα του ίδιου φύλου προτού τη γνωρίσει. «Παρόλο που δήλωνα ομοφυλόφιλος πριν τη γνωρίσω, δεν έψαχνα ρομαντικές σχέσεις με άντρες», εξήγησε.

«Πολύ καιρό πριν τη γνωρίσω, είχα μόνο έναν σύντροφο και αυτό κράτησε λίγους μήνες γιατί δεν το αισθανόμουν σωστό. Όταν τη γνώρισα, κάτι κόλλησε και έτσι κατάλαβα ότι ήταν κάτι ξεχωριστό», σημειώνει.

Μετά τη γνωριμία μέσω διαδικτύου, ακολούθησε η ανταλλαγή τηλεφώνων και ώρες ολόκληρες στο FaceTime κάθε βράδυ για έναν μήνα. Τους ένωσε η κοινή αίσθηση του χιούμορ και η αγάπη τους για την R&B μουσική.

Τον Μάρτιο του 2021, εκείνη αποφάσισε να κάνει το 10 ωρών ταξίδι για να τον επισκεφτεί. «Είχαμε πει να συναντηθούμε και είχα δυο μέρες ελεύθερες και αποφάσισα να τον συναντήσω», αναφέρει, λέγοντας ότι το μεγάλο ταξίδι άξιζε τελικά τον κόπο.

«Όταν έφτασα, ήταν αργά τη νύχτα. Εκείνος ήταν ακριβώς όπως στο τηλέφωνο: αστείος, έξυπνος και με αυτοπεποίθηση».

Στη διάρκεια της επίσκεψής της, γνώρισε τους φίλους και την οικογένειά τους και επίσημα έγιναν ζευγάρι τον περσινό Απρίλιο.

Κι ενώ στον κόσμο του ίντερνετ η σχέση τους έχει βρει μεγάλη υποστήριξη, στον πραγματικό κόσμο ο έρωτάς τους δεν συναντά την ίδια αποδοχή. «Όταν είμαστε σε δημόσιο χώρο, μας κοιτούν επίμονα τα παιδιά και μεγαλύτεροι άνθρωποι», λέει η Maren, υποστηρίζοντας ότι και η μητέρα της σοκαρίστηκε από την εμφάνιση του James.

«Δεν παίρνουμε τίποτα προσωπικά, καθώς κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και αυτό είναι ΟΚ. Κι ενώ είναι ενοχλητικό το να προσπαθείς να εξηγήσεις τη σχέση μας, δεν μας πειράζει».

Και ο πατέρας του James εξεπλάγη όταν συνάντησε τη Maren. Κι ενώ επιμένει ότι την αγαπά πλέον, καταλαβαίνει ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη σχέση τους. «Η κοινωνία είναι τόσο συνηθισμένη να βάζει τους ανθρώπους σε κουτιά. Οπότε όταν γνωρίζεις ανθρώπους τόσο μοναδικούς όσο εμείς, είναι δύσκολο για κάποιους να καταλάβουν το πώς παρουσιαζόμαστε».

Το ζευγάρι ζει σε διαφορετικές πολιτείες και επισκέπτεται ο ένας τον άλλον όταν αυτό είναι εφικτό. Σκοπεύει όμως σύντομα να συζήσει στην Καλιφόρνια.

«Είναι σημαντικό να ζεις τη ζωή σου με έναν τρόπο που σε κάνει ευτυχισμένο και που είναι αληθινός για εσένα», είναι το μήνυμα που στέλνει η Maren.


https://www.newsbeast.gr/world/arthro/9197845/itan-omofylofiloi-mechri-pou-vrikan-o-enas-ton-allon-mia-asynithisti-erotiki-istoria