Στα βήματα του Παύλου Πολάκη στηρίζεται και ο Γιάννης Ραγκούσης, εξαπολύοντας τα πυρά του κατά της Σοφίας Νικολάου.

Στο «σκάνδαλο» της Σοφίας Νικολάου επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γιάννη Ραγκούση να αναγνωρίζει και να συνεχίζει το… έργο του Παύλου Πολάκη, επιμένοντας στη γραμμή για «γαλάζιο πλιάτσικο».

Ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική

Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης δεν άλλαξε ούτε λέξη από τα λεγόμενα του προκατόχου του, Παύλου Πολάκη και συνέχισε τα «πυρά» εναντίον της πρώην γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι την καλύπτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αναλαμβάνει τη ζημιά των 2 εκατ. ευρώ»

Στη νέα του ανακοίνωση ο κ. Ραγκούσης υπογραμμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία καλύπτει την κυρία Νικολάου, για τα όσα της είχε καταλογήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση «αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών».

Ο Γιάννης Ραγκούσης σημειώνει παράλληλα, ότι η Νέα Δημοκρατία «χρεώνεται» το «σκάνδαλο Νικολάου», που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ζημίωσε το δημόσιο κατά 2 εκατομμύρια ευρώ. «Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο “Νικολάου”, που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ στον ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία» συμπληρώνει ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ» καταλήγει η ανακοίνωση του Γιάννη Ραγκούση.