Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

"Έκλεισε στόματα" ο Μαρσέλο - Έκπληκτοι στο Λιμάνι με αυτό που έκανε στου Ρέντη - Γιατί έφυγε!

"Έκλεισε στόματα" ο Μαρσέλο - Έκπληκτοι στο Λιμάνι με αυτό που έκανε στου Ρέντη - Γιατί έφυγε!


Τι συνέβη με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ πριν φύγει από την Ελλάδα; Γιατί οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα παράπονο από τον πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και τα εκατομμύρια που απέρριψε για να γυρίσει στο σπίτι του.

Η Φλουμινένσε ήταν η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Μαρσέλο, όντας στα τμήματα υποδομής της από το 2002 μέχρι το 2005 και κατόπιν υπέγραψε

μαζί της το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, και έπειτα από 16 χρόνια ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στις... ρίζες του.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος, που κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του με την Ρεάλ στα 15 χρόνια παρουσίας του στην Μαδρίτη, το προηγούμενο καλοκαίρι αποφάσισε να αποδεχθεί την τεράστια πρόταση του Ολυμπιακού και να συνεχίσει στην Ευρώπη, όμως η συνεργασία τους δεν ήταν η αναμενόμενη. Η χρονιά δεν κύλησε όπως θα περίμενε καμία από τις δύο πλευρές και το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο.

Ο Βραζιλιάνος σταρ λοιπόν τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως ήταν επιθυμία πολλών χρόνων να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά και τη Φλουμινένσε. "Είναι ακόμη δύσκολο να εκφράσω τι αντιπροσωπεύει αυτή η στιγμή για μένα. Είναι πολλά χρόνια που ονειρεύομαι να επιστρέψω στις ρίζες μου, στην ομάδα που με ωρίμασε και μου έμαθε αυτά που ξέρω για το ποδόσφαιρο", είπε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξενερωμένος με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Γι’ αυτό δεν θέλει να γυρίσει - Χουνέρι από Μουρίνιο"

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου