Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Ασομπαλόνγκα για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Παιχνίδια" με ΠΑΟΚ-Σαματά για 1 εκατ - "Χρυσό" deal o Κουλούρης

 Ασομπαλόνγκα για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Παιχνίδια" με ΠΑΟΚ-Σαματά για 1 εκατ - "Χρυσό" deal o Κουλούρης

Ο φορ που πούλησε 17 εκατ. ο Μαρινάκης, είναι ελεύθερος. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφές του επιθετικού στον Δικέφαλο, για τον 32χρονο άσο που προτάθηκε σε σύλλογο του Big-4, αλλά και για τη μετακίνηση του Ευθύμη Κουλούρη που έγινε χωρίς... θόρυβο!

ΣΑΜΑΤΑ: στην Τουρκία λένε πως η Φενέρ δεν τον αφήνει ελεύθερο κι ας μην τον υπολογίζει. Θέλει να πληρωθεί transfer fee εκατομμυρίου (από 1 ως 1.200.000) επειδή υποστηρίζει πως έχει προτάσεις από άλλα δυο κλαμπ για τον διεθνή Τανζανό στράικερ. Ο Σαμάτα πάντως απο την Παρασκευή έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, για 3ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές κοντά στα 3.600.000 ευρώ. Κι από την πλευρά του πιέζει την Φενέρ. Οπότε δύσκολο να χαλάσει... Άλλωστε και ο ΠΑΟΚ έχει σταματήσει να ασχολείται με άλλους σέντερ φορ, ενδεικτικό πως θεωρεί ... κλεισμένη την υπόθεση Σαμάτα.

 

ΑΣΟΜΠΑΛΟΝΓΚΑ: ο 32χρονος διεθνής με το Κονγκό σέντερ φορ, τον οποίο ο Μαρινάκης ως ιδιοκτήτης της Φόρεστ είχε πουλήσει 17.100.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2017 στην Μίντλεσμπρο, έμεινε ελεύθερος απο την Γουότφορντ. Την αγγλική ομάδα δηλαδή απο την οποία έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ. Ο Μπρίτ Ασομπαλόνγκα των 77 γκολ στην Τσάμπιονσιπ, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 2.000.000 ευρώ, σύμφωνα με την αγγλική πιάτσα agents μέσα στο σαββατοκύριακο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ!! Με την απάντηση που δόθηκε απο Τούμπα μεριά να ήταν πως... "έκλεισαν στην θέση του επιθετικού". Όσο πάντως κυκλοφορεί ελεύθερος ο Ασομπαλόνγκα, όλο και σε κάποια άλλη ελληνική Μπιγκφοράτη ομάδα μπορεί να προταθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την ΑΕΚ... στον Παναθηναϊκό - Το μετάνιωσε ο Μελισσανίδης που τον πλήρωσε ακριβά - Μεταγραφή 11αδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου