Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ με Εμπαπέ δεν πιάνεται ούτε με λάσο

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks during a press conference ahead of the Champions League final at the training centre in Liverpool, England, Wednesday, May 25, 2022. Liverpool will face Real Madrid in the Champions League final in Paris, France, on Saturday May 28,2022.(AP Photo/Jon Super) 

Εάν η Λίβερπουλ δώσει σάρκα και οστά στο σενάριο απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ με δανεισμό τότε θα πετύχει να έχει μία τρομακτική επιθετική γραμμή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ 

Η Λίβερπουλ -σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας- ψάχνεται για να πάρει δανεικό τον Κιλιάν Εμπαπέ για ένα χρόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ποδοσφαιριστής δεν τα βρίσκει με τους Γάλλους για νέο συμβόλαιο, οπότε η ΠΣΖ ψάχνει να βρει τρόπο να βγάλει κάποια χρήματα προτού τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι και ο σούπερ σταρ καταλήξει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ (αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο).

Τα περί δανεισμού του βέβαια στους Κόκκινους αποτελούν τραβηγμένο σενάριο αυτή την ώρα. Τα περισσότερα δημοσιεύματα βασίζονται κατά κύριο λόγο σε παλαιότερες δηλώσεις του αρχηγού των Μπλε που αποκάλυπτε πως η μητέρα του και "εγκέφαλος" της καριέρας του είναι οπαδός της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Αλήθεια, πώς θα η 11άδα της Λίβερπουλ στο εναρκτήριο ματς της Premier League κόντρα στην Τσέλσι; Η απάντηση απλή: Τρομακτική.

Σε σύστημα 4-3-3 και με τον ενδεχόμενο η Λίβερπουλ να έχει τελειώσει το θέμα του Λάβια με την Σαουθάμπτον, οι 11 του Γιούργκεν Κλοπ θα ήταν κάπως έτσι...

Κάτω από τα γκολπόστ ο Άλισον και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά: Αλεξάντερ - Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον.

Στη μεσαία γραμμή στο "6" ο Λάβια και μπροστά του οι ΜακΆλιστερ και Σομποσλάι.

Η επίθεση άλλο πράγμα, καθώς οι επιλογές είναι πολλές αλλά θ' ακολουθήσουμε την εξής: Σαλάχ δεξιά, δεν αλλάζει κάτι ο Νταργουίν Νούνιεζ στην κορυφή και ο Κιλιάν Εμπαπέ στο απέναντι φτερό από τον Φαραώ. Παράλληλα, βέβαια θα μπορούσε να παίξει ο Γάλλος στην κορυφή με τον Ντίαζ αριστερά, ενώ πάντα υπάρχουν και η επιλογές των Χάκπο - Ζότα για να χωρέσουν κάπου εκεί μέσα.

https://www.contra.gr/podosfairo/i-endekada-tis-liverpoyl-me-empape-den-pianetai-oyte-me-laso.10130234.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου