Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Βόμβα! Η Αλ Χιλάλ δίνει απίστευτο ποσό στην Παρί για τον Εμπαπέ

France's Kylian Mbappe celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko) 

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο τότε το μεταγραφικό ρεκόρ του Νεϊμάρ πάει περίπατο. Αδιανόητο ποσό η Αλ Χιλάλ για Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φωνάζει

Αδιανόητο ποσό φέρεται έτοιμη να προσφέρει η Αλ Χιλάλ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να την πείσει να δώσει το ΟΚ και ν' ανοίξουν οι διαπραγματεύσεις των Σαουδαράβων με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γράφει στο ρεπορτάζ του πως το κράτος της

Σαουδικής Αραβίας είναι έτοιμο να προσφέρει στους Παριζιάνους 300.000.000 ευρώ! Εφόσον επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα και δεχθεί και Εμπαπέ, τότε πάμε για ρεκόρ χρηματών όσον αφορά στην αγορά παίκτη.

Το ρεκόρ κατέχει η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Νεϊμάρ. Θυμίζουμε πως οι Γάλλοι είχαν πληρώσει για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Σχετικά με τις απολαβές του Εμπαπέ εάν δεχθεί να παίξει στην Αλ Χιλά, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως από τη Μέση Ανατολή θα του προσφέρουν 200.000.000 ευρώ το χρόνο και με ρήτρα αποδέσμευσης το καλοκαίρι του '24 που θα αφορά αποκλειστικά την Ρεάλ Μαδρίτης.

https://www.contra.gr/podosfairo/vomva-i-al-chilal-dinei-apisteyto-poso-stin-pari-gia-ton-empape.10124106.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου