Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Λεβέντισσα η Χάρις Αλεξίου: Άφησε το μικρόφωνο και έπιασε το ζεϊμπέκικο που ξεπέρασε τις 11.000.000 προβολές (video)

Λεβέντισσα η Χάρις Αλεξίου: Άφησε το μικρόφωνο και έπιασε το ζεϊμπέκικο που ξεπέρασε τις 11.000.000 προβολές (video)

Υπέρτατη!

Είναι η φωνή της Ελλάδος, η φωνή που θα συγκινήσει όλες τις ηλικίες και θα μιλήσει στην ψυχή όσων την ακούν. Η Χαρούλα Αλεξίου, ωστόσο, εκτός από καταπληκτική ερμηνεύτρια είναι και λεβέντισσα στον χορό, όπως αποδείχθηκε στο απόσπασμα που ακολουθεί από συναυλία της.

Με την ευκαιρία, δείτε το εκρηκτικό ζεϊμπέκικο της Άντζελας Δημητρίου που έβαλε κάτω και άνδρες. Την ώρα που η ορχήστρα έπαιξε "Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας", η γνωστή ερμηνεύτρια δεν

μπορούσε παρά να αφήσει το μικρόφωνο και να χορέψει προς τιμήν του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου.

Ταραχή: Μελαχρινή γυναικάρα σηκώνεται να χορέψει ζεϊμπέκικο και αναστατώνει τα πλήθη

Είναι πολλές οι δυνατές χορευτικές στιγμές που έχουμε ζήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές από άνδρες και γυναίκες, αλλά το ζεϊμπέκικο μιας γυναίκας, ιδίως αν χορεύεται με πάθος είναι κάτι το καθηλωτικό.

Σεισμό προκάλεσε με το ζεϊμπέκικο της μελαχρινή κουκλάρα σε ένα μουσικό αφιέρωμα της εκπομπής “Εξαιρετικά Αφιερωμένο”. Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: "Σείστηκε" η γη: Το ζεϊμπέκικο του Σταύρου Βαρθαλίτη που "γκρέμισε" το πλατό

Σωστός «μόρτης» μέχρι το τέλος: Το τελευταίο λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Στράτου Διονυσίου σε ένα σπάνιο ντοκουμέντο (video)

Ο Στράτος Διονυσίου αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Γενιές και γενιές μεγάλωσαν με τα τραγούδια ενώ είναι το πρότυπο πολλών νέων λαϊκών τραγουδιστών.

Ο Στράτος Διονυσίου έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές όλων. Το ταλέντο του, η φωνή του και τα τραγούδια του έχουν μείνει χαραγμένα στις καρδιές όλων των Ελλήνων, όλων των ηλικιών. Σ’ ένα σπάνιο βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον Στράτο Διονυσίου να χορεύει ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο.

Στράτος Διονύσιου: Το σπάνιο στιγμιότυπο

Μαγκιόρικο από τα λίγα: Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος αφιέρωσε το ζειμπέκικό του στον Απόστολο Ρήγα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Απόστολος Γκλέτσος χορεύει ζειμπέκικο σε ζωντανή εκπομπή. Απολαμβάνει μάλιστα να χορεύει πάντα ένα συγκεκριμένο τραγούδι.

Πριν αρκετά χρόνια είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή "Κοίτα τι έκανες" της Σεμίνας Διγενή και αφιέρωσε το ζειμπέκικό του στον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αλέξανδρο Ρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου