Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Κολυμβητήριο Γρεβενών ένας διαχρονικός ασθενής …..


Χαιρετίζω την πρόθεση του Δημάρχου κυρίου Ταταρίδη σχετικά με την αναγκαιότητα της  αποκατάστασης της λειτουργικότητας του κολυμβητήριου της πόλης μας   και δη άμεσα !!!

Βλέποντας όμως τα αναρτημένα βίντεο με μερικές από τις ζημίες – φθορές των εγκαταστάσεων και αξιολογώντας  και αυτά που έτυχε να δω ο ίδιος σε μια παλαιά επίσκεψή μου στον χώρο για άλλο

λόγο, είμαι σίγουρος ότι το αναφερθέν κονδύλι των 75 χιλ ευρώ μάλλον για οπτικές και όχι δομικές επισκευές θα φθάσει και τίποτε παραπάνω.

Μην πάμε να   κρύψουμε τα υπάρχοντα προβλήματα κάτω από το χαλί γιατί αργότερα εσείς θα τα χρεωθείτε!

Κύριε Δήμαρχε η αναζήτηση ευθηνών των προκάτοχων σας δεν θα μας ωφελήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση καθόλου  μόνο χρόνο θα χάσουμε κι όπως όλοι γνωρίζουμε ο χρόνος είναι χρήμα.

Αυτό ας το κρίνει ο λαός των Γρεβενών  που και γνώση έχει και θυμητικό!

Από ότι  μπορώ να  γνωρίζω η προηγουμένη Δημοτική αρχή δαπάνησε πάνω από ένα εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του εν λόγο κτηρίου. Και αν είναι όντως έτσι δηλαδή επιβεβαιώσαμε απλά την λαϊκή ρήση „ απ έξω κούκλα και μέσα πανούκλα „. 

Κύριε Δήμαρχε αναθέστε σε μια σοβαρή τεχνική εταιρεία την καταγραφή , μελέτη και πρόταση προσφορά αποκατάστασης των αναγκαίων δομικών και λειτουργικών  επισκευών  και μετά δείτε  πως και αν μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα χρήματα. Πολύ φοβάμαι ότι το συγκεκριμένο έργο, είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο! Μακάρι να διαψευστώ, μακάρι.

Κύριε Δήμαρχε αν γίνει κάτι αυτό οφείλει να γίνει σωστά διαφορετικά παραχωρήστε το σε ιδιώτες επενδυτές και πληρώστε την χρήση του, αλλιώς δεν πρόκειται ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος να γιάνει την χαίνουσα πληγή που ονομάζεται  κολυμβητήριο Γρεβενων.

Για παράδειγμα, σας προτείνω να μιλήσετε με την διοίκηση  της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ υπεύθυνη για τον Ε65 για το θέμα αυτό γιατί και την τεχνογνωσία και το  ανθρώπινο δυναμικό έχει και μπορούν να προσφέρουν και αντισταθμιστικά.

Μιλήστε με τον κύριο Γιάτσο για την δυνατότητα αυτή , συντονιστείτε και πάτε κατ ευθείαν στην  πηγή ενωμένοι. Όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου κάτ εμέ.

Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βρεθεί και  γρήγορη και σωστή λύση με την διοίκηση της ΤΕΡΝΑ.

Τολμήστε και θα δικαιωθείτε!

Με εκτίμηση

Παύλος Κωνσταντινίδης MSc,

     -Σύμβουλος Επιχειρήσεων –  5κο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου