Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Τσέλσι: Η Μάιρα Ραμίρεζ γράφει ιστορία και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στο ποδόσφαιρο γυναικών


ramierz 2
Η Μάιρα Ραμίρεζ ήρθε στην Τσέλσι για να γίνει η μεταγραφή ρεκόρ στο ποδόσφαιρο γυναικών. Οι Λονδρέζοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 450 χιλιάδες ευρώ για την Κολομβιανή επιθετικό, που έκανε το ντεμπούτο της κόντρα στη Μπράιτον.

Με τη Σαμ Κερ, να βρίσκεται στα «pits», λόγω ρήξης χιαστών, η Κολομβιανή στράικερ, που έχει μετρήσει 30 συμμετοχές και με την Εθνική της, υπέγραψε με τους Λονδρέζους έναντι 450.000 ευρώ. Το συμβόλαιό της θα έχει ισχύ για 4,5 χρόνια.

Κατά τη θητεία της στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας, κατέγραψε 95 συμμετοχές, σκοράροντας 32 γκολ. Η ίδια αποτελούσε «διακαή πόθο» της Τσέλσι εδώ και αρκετό καιρό, και αμέσως μετά την ανακοίνωσή της από τους Άγγλους, έκανε το ντεμπούτο της στην αναμέτρηση της 27ης Ιανουαρίου, κόντρα στην Μπράιτον (0-3).

Η Ραμίρεζ είχε ξεχωρίσει μέσω των εμφανίσεών της στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, παίζοντας κομβικό ρόλο στο να φτάσει το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε από την Αγγλία (12/8,2-1). Από τότε είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων, λόγω του πόσο γρήγορη είναι με την μπάλα στα πόδια.

Μόλις προσγειώθηκε στο «Νησί», προπονήθηκε κανονικά με τις συμπαίκτριές της, με την ίδια να δηλώνει μέσω ανακοίνωσης του συλλόγου ότι αυτό που ζει, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Πριν την πρώτη της εμφάνιση με τη νέα της ομάδα, η μάναζτέρ της Έμα Χέις, είχε προϊδεάσει τους φιλάθλους ότι πρόκειται για μια παίκτρια με τεράστια δυναμική που είναι κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένη για το νέο της ξεκίνημα.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

https://www.gazzetta.gr/gwomen/football/2299080/tselsi-i-maira-ramirez-grafei-istoria-kai-ginetai-i-akriboteri-metagrafi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου