Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Φήμες : «Δεν θα περιμένει για πολύ τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Επιστρέφει ο Σεμέδο»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά. 

* Άλλος στη θέση του Ελ Αραμπί θα είχε υπογράψει εδώ και μέρες με την πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Τα 3.000.000 ευρώ συνολικά τον χρόνο, μαζί με τα μπόνους, δεν τα βρίσκει κανείς εύκολα, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε πολλές ομάδες της Ευρώπης. Ο Μαροκινός το τρέναρε όσο μπορούσε, αλλά έφθασε η ώρα της απάντησης. Ο έμπειρος επιθετικός θα πρέπει από μέρα σε μέρα να ενημερώσει την πειραϊκή ΠΑΕ αν αποδέχεται την πρόταση που του έχει γίνει, διότι οι Ερυθρόλευκοι δεν φέρονται διατεθειμένοι να τον περιμένουν για πολύ ακόμη. Στην πλατεία Αλεξάνδρας εκτιμούν πως ο Ελ Αραμπί θα απαντήσει καταφατικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί για την επόμενη διετία. Ωστόσο, όσο δεν υπάρχουν υπογραφές, όλα παραμένουν ανοιχτά. (LIVESPORT)

* Η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο θα είναι διαφωτιστική ως προς τα νέα στελέχη, αλλά και για τις μεταγραφές της ΑΕΚ. (SPORTDAY)

* Επειδή πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, με αφορμή την κατά φαντασίαν πρόταση του Ολυμπιακού που «αποκάλυψαν» οι Αιγύπτιοι, αυτό που γνωρίζουμε είναι το εξής: ο Ουάρντα, που ακούστηκε χθες και για τον Άρη, ήταν εκείνος που είχε κάνει κατά κάποιον τρόπο άνοιγμα προς Πειραιά μεριά. Όχι απευθείας προς την ΠΑΕ, αλλά σε διάφορους μεσάζοντες. Η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική. (ΦΩΣ)

* Ότι ο Κένι Λαλά δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό είναι κάτι που γνωρίζει πια κι ο ίδιος. Ο έμπειρος Γάλλος δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο που του ανατέθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο απ΄τους πρωταθλητές και δεν δικαιολόγησε ούτε την επιλογή, ούτε το υψηλό του κασέ. Συνεπώς, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε γι΄άλλα κι ελπίζουν να έχουν άμεσα καλά νέα απ΄ τον παίκτη. Τα καλά νέα θα είναι μια αξιοπρεπής πρόταση από κάποια ομάδα της Γαλλίας που θα θελήσει να τον κάνει δικό της για να ανοίξει ο χώρος για κάποιον άλλο δεξιό μπακ στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού (SPORTDAY)

* Ο Αλμέιδα «διάβασε» καλά τις δυνατότητες που δίνει ο Αραούχο στην ομάδα και δεν αποκλείεται με αυτόν να δούμε τον «Τσίνο» σε λίγο διαφορετικό ρόλο. (SPORTDAY)

* Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είπε πολλές φορές στα τελειώματα της σεζόν ότι ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα πιο δυνατός και πολύ πιο ελκυστικός για το κοινό του. Φυσικά στον νέο Ολυμπιακό έβαζε και τον εαυτό του μέσα. Εντούτοις, σε κύκλους μάνατζερ ακούγεται έντονα ότι μπορεί να «σκάσει» πρόταση για τον Κρητικό χαφ, την οποία μπορεί να τη συζητήσει ο Ολυμπιακός. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα. Οι δε «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει κιόλας ότι δεν αφήνουν τόσο εύκολα βασικά τους στελέχη. Ας έρθει λοιπόν πρώτα η πρόταση και τότε… βλέπουμε… (ΦΩΣ)

* Όσο καθυστερεί να ανανεώσει ο Χουάνκαρ, θα αρχίζουν να διακινούνται φήμες για την αντικατάστασή του. Στην Πορτογαλία ανέφεραν χτες πως ο ΠαναθηναΊκός συγκαταλέγεται στις ομάδες που διεκδικούν τον 26χρονο Βραζιλιάνο Νέτο Μπόρχες. Ο Μπόρχες ανήκει στην Γκενκ και ολοκλήρωσε τη σεζόν ως δανεικός στην πορτογαλική, Τοντέλα. Ωστόσο το συμβόλαιο του λήγει και ο ίδιος δεν θα το ανανεώσει, ψάχνοντας τον επόμενο προορισμό του. Φυσικά ο ανταγωνισμός για τον Μπόρχες είναι έντονος. Η Τοντέλα προσπαθεί να τον πείσει να μείνει, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, άλλες δύο ομάδες από την Πορτογαλία και μία πολωνική, έχουν εμπλακεί στη διεκδίκησή του. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ανοιχτή γραμμή με τον 26χρονο αριστερό μπακ και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποσπάσει την υπογραφή του. (LIVESPORT)

* Ο Ρούμπεν Σεμέδο θα επιστρέψει στην Ελλάδα! Όχι φυσικά για να μείνει στον Ολυμπιακό αλλά επειδή αυτό προβλέπεται. Μην ξεχνάμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Όσο λοιπόν το θέμα του με την Πόρτο δεν έχει ολοκληρωθεί ο Σεμέδο είναι αναγκασμένος να γυρίσει στην Ελλάδα και να κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ο Σεμέδο θα κάνει προπονήσεις με τους υπόλοιπους «κομμένους» μέχρι να βρεθεί η λύση και να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο. (ΦΩΣ)

https://www.sdna.gr/podosfairo/970765_fimes-29/5-den-tha-perimenei-gia-poly-ton-el-arampi-o-olympiakos-epistrefei-o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου