Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Οι 8 υποψήφιοι τεχνικοί διευθυντές της Γιουβέντους

Οι 8 υποψήφιοι τεχνικοί διευθυντές της Γιουβέντους 

Ποια ονόματα είναι στη λίστα των Μπιανκονέρι

Η Γιουβέντους θα κάνει αλλαγές στη διοίκησή της το προσεχές καλοκαίρι, όταν και θα προσληφθεί, μεταξύ άλλων, νέος τεχνικός διευθυντής.

Οι Μπιανκονέρι ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο είναι… ειδικών συνθηκών. Αποτελείται από τεχνοκράτες της Exor και νομικούς αποκλειστικά. Κανένας ποδοσφαιρικός, αφού το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι

προτεραιότητα για το κλαμπ αυτή τη στιγμή. Προέχουν τα νομικά και οικονομικά θέματα. Ετσι, το αγωνιστικό το παίρνουν αποκλειστικά πάνω τους οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Φεντερίκο Κερουμπίνι, το μέλλον των οποίων δεν είναι 100% σίγουρο. Βασικά, οι Ιταλοί γράφουν το εξής: Ο Τζον Ελκαν θέλει την έξοδο στο Champions League, άρα αυτός είναι ο στόχος για τον Αλέγκρι ώστε να παραμείνει. Οσο για τον Κερουμπίνι, ενδέχεται να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι αλλά όχι ως τεχνικός διευθυντής.

Για αυτή τη θέση λένε τα νεότερα ρεπορτάζ, όπως αυτό της Gazzetta dello Sport, υπάρχουν 8 υποψήφιοι. Υπάρχουν 8 ονόματα στην ατζέντα της Γιουβέντους, η οποία το προσεχές διάστημα θα κάνει τις επαφές. Με όλους πάντως, λένε οι Ιταλοί, μια πρώτη συζήτηση έχει γίνει. Με κάποιους και κάτι παραπάνω από μια απλή πρώτη συζήτηση. Οπως και να έχει, οι 8 υποψήφιοι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή των Τορινέζων φέρονται να είναι οι εξής…

Ματιές σε Ιταλία και εξωτερικό

Κριστιάνο Τζούντολι, ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι, ο οποίος ακούγεται σαν φήμη εδώ και καιρό.

Φρεντερίκ Μασάρα, ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, ο οποίος είναι φίλος εδώ και πολλά χρόνια με τον Αλέγκρι.

Τζοβάνι Ρόσι, ο αθλητικός διευθυντής της Σασουόλο, ο οποίος στο παρελθόν ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών της Γιούβε.

Ιγκλι Τάρε, ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο.

Τζοβάνι Μάνα, ο υπεύθυνος της Γιουβέντους Next Gen, η οποία τροφοδοτεί πλέον με ταλαντούχους πιτσιρικάδες την πρώτη ομάδα.

Λουίς Κάμπος, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος συχνά είναι στο Τορίνο αφού είναι πολύ καλος φίλος με τον Αλέγκρι.

Αντρέα Μπέρτα, υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2013.

Τζανλούκα Πετράκι, πρώην των Τορίνο και Ρόμα, ελεύθερος πλέον και πολύ καλός φίλος του Αντόνιο Κόντε.

Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr

Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός του Ραφαέλ Λεάο στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου