Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Σίτι: Ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει ποσό ρεκόρ για τον κορυφαίο της μεταγραφικό στόχο

Croatia's Josko Gvardiol in action during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez) 

Ανησυχεί ο Πεπ

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ 

Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα και οι ομάδες σχεδιάζουν τις κινήσεις τους φτιάχνοντας τις τελικές τους λίστες.

Μία απ΄αυτές είναι και η Μάντσεστερ Σίτι η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζεται να καταβάλει κάτι παραπάνω από 100.000.000 για την απόκτηση του Γιόσκο Γκβάρντιολ από τη

Λειψία.

Στην προσπάθεια της αυτή,η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει όμως και έναν ισχυρό εγχώριο ανταγωνιστή.

Ο λόγος για την Τσέλσι, η οπία σύμφωνα με δημοσίευμα του GIVEMESPORT είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Λειψία για τον Γκβάρντιολ ποσό ακόμα μεγαλύτερο απ' αυτό που ετοιμάζεται να καταβάλει η Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που θα τοποθετήσει τον Κροάτη στην πρώτη θέση της λίστας με τις ακριβότερες πωλήσεις αμυντικών στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί πολύ κοντά στην ομάδα της Τσέλσι στα 16 του αλλά η τότε μεταγραφή του ναυάγησε.

Πλεονέκτημα της Τσέλσι, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει δημιουργήσει η ομάδα με τη Λειψία τα τελευταία χρόνια λόγω άλλων μεταγραφών, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την πώληση του Τίμο Βέρνερ.

Θυμίζουμε ότι ο Γκβάρντιολ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο με την φανέλα της εθνικής Κροατίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της χώρας στη διοργάνωση.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρέαλ: Ο Πέρεθ έχει ήδη διαλέξει τον διάδοχο του Αντσελότι

Μέσι: Ο βασιλιάς απόλαυσε και μοιράστηκε το χορό της Αντονέλα με το κόκκινο φόρεμα

Ρεάλ: Καλύπτει το αριστερό μπακ με κίνηση έκπληξη

https://www.contra.gr/podosfairo/siti-omada-etoimazetai-na-prosferei-poso-rekor-gia-ton-koryfaio-tis-metagrafiko-stocho.9884206.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου