Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Τρελό σκηνικό στην Τουρκία, με γκολ από μη τήρηση fair play να φέρνει αναγκαστικό πρόωρο φινάλε

Τρελό σκηνικό στην Τουρκία, με γκολ από μη τήρηση fair play να φέρνει αναγκαστικό πρόωρο φινάλε

Η αναμέτρηση της Τούζλασπορ με την Αλτάι στη β' κατηγορία της Τουρκίας βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με εντυπωσιακή ανατροπή αλλά τους ηττημένους να φεύγουν με έντονα παράπονα για ένα fair play που δεν τηρήθηκε ποτέ.

Η αναμέτρηση της Τούζλασπορ με την Αλτάι για τη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας είχε χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής και δικαιολόγησε απόλυτα το φήμη του, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη και να προσφέρουν ένα χορταστικό θέαμα στο

κοινό.

Η Αλτάι μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε παγώσει το κοινό των γηπεδούχων έχοντας σκοράρει δύο φορές, για να ακολουθήσει όμως επική αντεπίθεση από την Τούζλασπορ που έφτασε στην ολική ανατροπή στο 63ο λεπτό.

Η φάση ωστόσο που άναψε τα αίματα και είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στο ματς περισσότερα βλέμματα έλαβε χώρα λίγο πριν το φινάλε.

Τότε που ένας παίκτης της Αλτάι δέχτηκε μαρκάρισμα και έπεσε στο έδαφος τραυματίας, με τους γηπεδούχους να μην πετούν τη μπάλα έξω και να συνεχίζουν τη φάση, για να φτάσουν στην επιτυχία ενός τέταρτου γκολ που ουσιαστικά έριξε τίτλους τέλους στην αναμέτρηση.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την στάση των αντιπάλων με έναν ιδιαίτερο τρόπο αφού μετά από τη σέντρα που έκαναν δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι και δεν άφησαν άλλη επιλογή στον διαιτητή από το να σφυρίξει νωρίτερα τη λήξη.

https://www.sport24.gr/football/trelo-skiniko-stin-toyrkia-me-gkol-apo-mi-tirisi-fair-play-na-fernei-anagkastiko-prooro-finale.9884221.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου