Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει μία ακαταμάχητη πρόταση στον Μαρσέλο»

 

Τη μία μέρα γράφεται και ακούγεται πως ο Μαρσέλο είναι ενεργό μέλος του Ολυμπιακού και περιμένουν πολλά απ' αυτόν και την άλλη γράφεται πως ο Βραζιλιάνος είτε εξετάζεται απ' άλλη ομάδα

είτε θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία είτε ότι ο Ολυμπιακός θέλει άλλον για βασικό μπακ.

ποδόσφαιρο 209741279 89748377 1024x576

Το πρωί της Τρίτης (27/10), λοιπόν, σε ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ρεάλ, στο «planetarealmadrid.com» γράφτηκε πως «ο Πέρεθ ετοιμάζει μία ακαταμάχητη προσφορά στον Μαρσέλο».

Στο ρεπορτάζ αρχικά επισημαίνεται πως «τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για το μέλλον του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό». Υπογραμμίζεται πως «θα πρέπει να περιμένουμε να ανοίξει η χειμερινή αγορά για να μάθουμε ποια θα είναι η μοίρα του πιο επιτυχημένου παίκτη στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης» και εν συνεχεία τονίζεται ότι «ο Πέρεθ είναι ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του Μαρσέλο, θέλει να τον υπολογίζει όταν τελειώσει η καριέρα του στο ποδόσφαιρο».

f.elconfidencial.com πρωτότυπο 5b3 563 323 5b3563323f5657f119c9bb0b83ad9c61

Και κάπου εκεί το ισπανικό site επικαλούμενο δικές του πληροφορίες αναφέρει ότι «ο Πέρεθ τον θέλει πίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης για να αποτελέσει μέρος του προπονητικού επιτελείου» και σημειώνεται ότι «Θα του προσφέρει μια θέση στο καμαρίνι μόλις έρθει η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσιά του. Του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρει ότι θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει. Είτε ως μέλος του προπονητικού επιτελείου είτε ως διευθυντικό στέλεχος του επιτελείου της ομάδας, ο Μαρσέλο θέλει να επιστρέψει στον σύλλογο μια μέρα που θα αποσυρθεί». 


https://www.sdna.gr/podosfairo/1038252_o-florentino-pereth-etoimazei-mia-akatamahiti-protasi-ston-marselo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου