Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Τα 7 «διαμάντια» που έχει στη λίστα της η Μπαρτσελόνα: Ο Μεσίνιο και οι άλλοι... (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα 7 «διαμάντια» που έχει στη λίστα της η Μπαρτσελόνα: Ο Μεσίνιο και οι άλλοι... (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Καταλανοί πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν...

Τα αστέρια του παρόντος και του μέλλοντος βρίσκονται στην μεταγραφική ατζέντα της Μπάρτσελόνα, η οποία έχει τσεκάρει και σημειώσει 7 παίκτες για την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Τσάβι συνεχίζει μαζί με τους συνεργάτες του να εργάζεται στην αναζήτηση παικτών για να δώσει ένα άλμα ποιοτικά στους μπλαουγκράνα. Ο Ντέκο και οι σκάουτερ των Καταλανών είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και έχουν ήδη μια καλή λίστα αγορών για να

ενισχύσουν την ομάδα στο άμεσο μέλλον. 

Υπάρχουν, λοιπόν, 7 παίκτες που παρακολουθούνται πολύ στενά από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Υπενθυμίζουμε πως η Μπάρτσα έχει ήδη κλείσει τον Βίτορ Ρόκε για τον Ιανουάριο. Η ομάδα της Βαρκελώνης κοιτάζει ποδοσφαιριστές - διαμάντια για διάφορες θέσεις και όχι μία συγκεκριμένα. Ας πάμε όμως να τους δούμε.

Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου)

Ο Γερμανός άσος που μπορεί να παίξει ως μπακ και ως χαφ έχει συμβόλαιό με τη Μπάγερν Μονάχου που λήγει το 2025, κάτι που μπορεί να αναγκάσει τους Βαυαρούς να τον πουλήσουν το επόμενο καλοκαίρι. Ο 28χρονος άσος θέλει να αλλάξει παραστάσεις και να φύγει από την Μπουντεσλίγκα.

Φλόριαν Βιρτζ (Λεβερκούζεν)

Ο 20χρονος μαέστρος της Μπάγερ είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έχουν ξεκινήσει πολύ εντυπωσιακά τη χρονιά και σίγουρα θα απασχολήσουν για το μέλλον. Πάντως, για να τον αφήσει να φύγει η Λεβερκούζν θα πρεπει να πάρει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Κάορου Μιτόμα (Μπράιτον)

Ο 26χρονος Ιάπωνας εξτρέμ της Μπράιτον έκανε θραύση στην αρχή της σεζόν και είναι ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες στην αθλητική διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την τεχνική του ικανότητα. Η πρόσφατη ανανέωσή του με την Μπράιτον μέχρι το 2027 περιπλέκει την υπόθεση, αλλά ο καταλανικός σύλλογος θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του.

Αρτούρ Βερμέιρεν (Αντβέρπ)

Ο 18χρονος Βέλγος μέσος είναι άλλη μία από τις επιλογές στην ατζέντα της Μπάρτσα για τη θέση του χαφ. Παρά το μικρό της ηλικίας του έχει ήδη επιδείξει το ταλέντο του και θα ήταν πιο οικονομική ενίσχυση από τον Κίμιχ.

Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

Ο 21χρονος Ισπανός εξτρέμ είναι ένα από τα μεγάλα «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, αφού το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο λήγει στο τέλος της σεζόν. Είναι ένας από τους νέους με τις περισσότερες δυνατότητες στη LaLiga και μπορεί να υπογράψει χωρίς να χρειαστούν χρήματα για την απόκτηση του.

Εστεβάο Γουίλιαν «Μεσίνιο» (Παλμέιρας)

Ο 16χρονος φορ της Παλμέιρας είναι το επόμενο μαργαριτάρι της Βραζιλίας και η Μπαρτσελόνα με τη βοήθεια του Ντέκο τον έχει ήδη βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και είναι ένα από τα στοιχήματα που έχει στο μυαλό της για το μέλλον.

Ντάνι Όλμο (Λειψία)

Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στα ραντάρ αρκετό καιρό και παρά το γεγονός ότι ανανέωσε με την Λειψία μέχρι το 2027, θα μπορούσε να βάλει τον εαυτό του κοντά στους Μπλαουγκράνα, αν και η ρήτρα του φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου