Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Με το μαχαίρι στα... δόντια οι Γερμανοί - "Ψάχνει εκδίκηση με ΠΑΟΚ η Άιντραχτ" - Θυμήθηκαν την Τούμπα

Με το μαχαίρι στα... δόντια οι Γερμανοί - "Ψάχνει εκδίκηση με ΠΑΟΚ η Άιντραχτ" - Θυμήθηκαν την Τούμπα

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια συνολικά στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League είναι αυτό του ΠΑΟΚ στην Φρανκφούρτη με την Αϊντράχτ που ουσιαστικα θα κριθεί η πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

ΠΑΟΚ: Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια συνολικά στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League είναι αυτό του

ΠΑΟΚ στην Φρανκφούρτη με την Αϊντράχτ που ουσιαστικα θα κριθεί η πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

Στην Γερμανία ολοένα και περισσότερα ΜΜΕ ασχολούνται με τα δεδομένα του αγώνα στο «Deutsche Bank Park» με αναφορές για τα αγωνιστικά (και όχι μόνο) θέμα της αναμέτρησης.

Η ιστοσελίδα Frankfurter Rundschau αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναζητά εκδίκηση από τον ΠΑΟΚ» και προσθέτει τις λεπτομέρειες σχετικά με ότι έγινε μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα.

«Για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο επαναληπτικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ κίνησε ουσιαστικά αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Αν και αυτό ήταν σχεδόν πριν από οκτώ εβδομάδες και η νέα έκδοση του αγώνα του Conference League. Η ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ, θέλει να εκδικηθεί για τα όσα έζησαν στην καυτη ατμόσφαιρα του γηπέδου της Τούμπας. Ήταν σαν ένας δυναμικός χορός ποτισμένος με αδρεναλίνη, στην οποία συμμετείχε τελικά και η Αϊντραχτ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Μπορείτε να περιμένετε έναν καυτό χορό», είπε ο Τόπμελερ για το παιχνιδι αύριο και πρόσθεσε: «Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια».

«Το παιχνίδι θα μποορύσε να μετατραπεί σε… τρελοκομείο»!

Η ιστοσελίδα που έχει έδρα την Φρανκφούρτη, εκφράζει την ανησυχία της και σε σχέση με τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με την Στουτγάρδη.

«Το γηπεδο της Αϊντράχτ θα μπορούσε επίσης να μετατραπεί σε ένα τυπικό τρελοκομείο σε έναν διεθνή αγώνα, εκτός και αν η μεγαλή μερίδα των οπαδών της που έχει σημαντική επιρροή προτιμήσει ένα άγριο χάος ξανά ή αποφασίζει για μια βραχυπρόθεσμη απεργία, κάτι που δεν είναι πολύ πιθανό αλλά δεν μπορεί ποτέ να αποκλειστεί.

Η Άιντραχτ καταδίκασε έντονα τις υπερβολές βίας το Σάββατο, οι επιθέσεις στην αστυνομία ήταν απαράδεκτες και «ασυγχώρητες», όπως είπε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Φίλιπ Ρέσκε», αναφερει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και προσθέτει σχετικά για το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ: «Πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με την ήδη εκρηκτική αθλητική ιστορία από το πρώτο ματς, η Άιντραχτ προσπαθεί να αποκλιμακώσει την ατμόσφαιρα και θέλει να τελειώσει το παιχνίδι με ασφάλεια».

«Θα παρακολουθούμε πολύ στενά τη συμμετοχή των εμπλεκομένων», είπε χαρακτηριστικά το Ρέσκε και επεσήμανε: «Όλοι έχουμε ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι θα ζήσουμε μια ειρηνική βραδιά ποδοσφαίρου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα για Πετρούσεφ: "F4 το λιγότερο - Η καλύτερη μεταγραφή με Μιλουτίνοφ - Πάνε τα... πράσινα στον Σάσα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου