Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο Ευθύμη Πρέβεζα


Ευχαριστήριο

Με την ιδιότητα του χοροδιδασκάλου του Πολιτιστικού συλλόγου Γρεβενών ~Πίνδος~ μετά το ταξίδι μας στη Τζακάρτα συμμετέχοντας στο 2ο παγκόσμιο φεστιβάλ χορού γιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους χορευτές μου για την άψογη εμφάνισή τους τόσο στο φεστιβάλ όσο και στις εκδηλώσεις της Πρεσβείας μας για τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της.

Επίσης για τη βράβευσή μας από τους διοργανωτές του φεστιβάλ

την τελευταία μέρα της παρέλασης στην αρμονία κίνησης του χορού παρουσιάζοντας το συρτάκη του Ζορμπά.

Την Πρέσβη μας Στέλλα Βεζιρτζόγλου για τη θερμή φιλοξενία και βοήθεια στη μετάφραση των κειμένων στα Ινδονησιακά.

Εκπροσωπήσαμε τα Γρεβενά και την Ελλάδα γενικότερα (είμασταν το μοναδικό χορευτικό συγκρότημα από Ελλάδα) με ένα πρόγραμμα νησιώτικων και λαικών χορών.

Τον χορευτικό όμιλο Τρικάλων και ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Μάνο για την παραχώρηση των φορεσιών και τον Πολιτιστικό σύλλογο Κυψέλης Ημαθίας και ειδικά τη Ζωή Βεζυροπούλου για την φορεσιά από το Ρουμλούκι.

Την Ακαδημία έρευνας παραδοσιακών χορών Ελασσονας και τον πρόεδρο της Κώστα Καφάση για την παραχώρηση φορεσιων.

Τέλος την Ντίνα Γκίκα και τον Τάσο Μητρονάτσιο για την μετάφραση των κειμένων και την επικοινωνία με τους υπεύθυνους του φεστιβάλ κατά την προετοιμασία του ταξιδιού.

Τον Αποστόλη Καραμέτσιο για την επεξεργασία του ήχου και το στούντιο Ράμμος για την κάλυψη όλων των εκδηλώσεων τόσο στη Τζακάρτα όσο και στο Μπαλί.

Τέλος τον Αντιπεριφεριάρχη μας κύριο Φωλίνα για τα αναμνηστικά που μας έδωσε και ανταλλάξαμε με τους διοργανωτές του φεστιβάλ.

Με τιμή

Ευθύμης Πρέβεζας

Χοροδιδάσκαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου