Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Το ερωτικό τρίγωνο στις αρχές του ’90 που κατέστρεψε την καριέρα των Λεντίνι και Σκιλάτσι

Το ερωτικό τρίγωνο στις αρχές του ’90 που κατέστρεψε την καριέρα των Λεντίνι και Σκιλάτσι 

Μια ιστορία στην οποία όλοι βγήκαν χαμένοι τελικά

Οι Τζανλουίτζι Λεντίνι και Σαλβατόρε Σκιλάτσι ήταν πρωταγωνιστές σε μια ερωτική ιστορία που προηγήθηκε αυτής των Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα και Μάξι Λόπες.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, μέσα στους τόσους παικταράδες

που αγωνίζονταν στη Serie A, υπήρχε και ένα μεγάλο ταλέντο. Βασικά, υπήρχαν πολλά, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε σε ένα. Ονομαζόταν Τζανλουίτζι Λεντίνι, ήταν στην Τορίνο και σύντομα θα γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών. Δεν θα το χαιρόταν όμως…

Την ίδια περίοδο, στη συμπολίτισσα Γιουβέντους αγωνιζόταν ο Σαλβατόρε Σκιλάτσι. Ο «Τοτό» που είχε τρελάνει τους Ιταλούς το καλοκαίρι του 1990 στο Μουντιάλ. Αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο οι δυο τους, αντίπαλοι και έξω από αυτό όμως, με «έπαθλο» την καρδιά μιας γυναίκας. Οχι οποιασδήποτε όμως, αλλά της συζύγου ενός εκ των δύο.

Η Ρίτα Σκιλάτσι ήταν το έτερον ήμισυ του Σαλβατόρε και παράλληλα η ερωμένη του Τζανλουίτζι. Οι φήμες είχαν αρχίσει από νωρίς στο Τορίνο, ειδικά μετά από ένα ατύχημα που είχε ο Λεντίνι με το αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του Σκιλάτσι. Η επιβεβαίωση, όμως, θα ερχόταν με δραματικό τρόπο.

Το ατύχημα, η επιβεβαίωση, η καταστροφή

Τη βραδιά της 2ας Αυγούστου, ο Λεντίνι που ήταν πλέον παίκτης της Μίλαν, επέστρεφε από τη Γένοβα στο Τορίνο. Λίγο έξω από την πόλη, όμως, χάνει τον έλεγχο της Porsche. Το γεγονός ότι πήγαινε με 200χλμ/ώρα, αρκεί για να καταλάβει ο καθένας ότι το χτύπημα ήταν δυνατό. Και τότε άρχισε ένα άλλο δράμα…

Η Ρίτα είναι από τους πρώτους που πάνε στο νοσοκομείο και κάνει… τάμα με δήλωσή της: «Ας γλιτώσει και θα τον αφήσω ήσυχο». Τα ΜΜΕ έχουν το… κουτσομπολιό που θέλουν, οι φήμες αποδεικνύονται αληθινές και ο Σκιλάτσι, ο οποίος έχει πάει στην Ιντερ, σοκάρεται. Τόσο, που τελικά στο τέλος της σεζόν θα φύγει για την Ιαπωνία.

Οι Ιταλοί λένε ότι ήθελε να πάει όσο το δυνατόν πιο μακριά επειδή ντρεπόταν. Ο Λεντίνι, από την άλλη πλευρά, δεν επανήλθε ποτέ στο επίπεδο που ήταν πριν το ατύχημα. Η Ρίτα, τέλος, αντιμετώπισε τόσο σοβαρά οικονομικά προβλήματα ώστε μέχρι και πριν λίγα χρόνια να κοιμάται σε μια σκηνή.

Ένα ερωτικό τρίγωνο, από το οποίο τελικά καταστράφηκαν και οι τρεις…

Διαβάστε στο italians.gr

Η επική ατάκα του Πλατινί στον Ανιέλι όταν τον έπιασε να καπνίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου