Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Τα "όργια" Ζίβκοβιτς, ο γκολτζής Κούρτιτς και ο υποτιμημένος Άκπομ - Φοβερό στατιστικό για Μπίσεσβαρ

Τα "όργια" Ζίβκοβιτς, ο γκολτζής Κούρτιτς και ο υποτιμημένος Άκπομ - Φοβερό στατιστικό για Μπίσεσβαρ


Ολοκληρώθηκε το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2021- 22 στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ξεκίνησε με τον πιο θετικό τρόπο και άφησε αρκετά αναπάντητα ερωτηματικά για την φετινή δυναμική του. Καταγράφηκαν ήδη οι επιδόσεις των ποδοσφαιριστών και του συνόλου της ασπρόμαυρης ομάδας με χρήσιμα συμπεράσματα.

ΠΑΟΚ: Η βαθμολογική οπισθοχώρηση αυτού του εξαμήνου σηματοδοτεί την απώλεια των ελπίδων για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, αφήνει όμως ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση στην φάση των νοκ-άουτ αγώνων στο Conference League, όπως επίσης και για τη συνέχεια στην διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας.

Από την ως τώρα πορεία της ομάδας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξεχώρισαν πέντε ποδοσφαιριστές ο καθένας για τη δική του επίδοση.

Ο γκολκίπερ Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν αυτός που είχε τον περισσότερο χρόνο παρουσίας στις τρεις διοργανώσεις με 2160 λεπτά συμμετοχής, ακολουθούμενος από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (1977) και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (1714).

Από άποψη συμμετοχών ο Μπίσεσβαρ έκανε όλες τις δυνατές παρουσίες (27), μετέχοντας έστω και μερικές ολιγόλεπτες σε όλα τα έως τώρα συνολικά παιχνίδια της ομάδας του.

Πίσω από τον Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό, ακολουθούν με  26 παρουσίες, ο Σβαμπ και ο Κάρολ Σβιντέρσκι.

Στον τομέα του σκοραρίσματος πρώτος σκόρερ με 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο Σλοβένος Γιασμίν Κούρτιτς,  ενώ ακολουθεί με 8 ο βρετανός  Τσούμπα Ακπομ και με 5 ο Αντριγια Ζίβκοβιτς.

Όμως στον τομέα της αποτελεσματικότητας στο σκοράρισμα καλύτερος όλων είναι ο Άκπομ που έχει ένα γκολ κάθε 140 λεπτά παρουσίας, καλύτερα δηλαδή από τον Κούρτιτς που έχει ένα γκολ κάθε 171 λεπτά και τον Αλεξάνδρου Μιτρίτσα που έχει ένα γκολ κάθε 235 λεπτά.

Υπάρχει όμως και ο τομέας των ασίστ όπου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς  ξεχωρίζει με 8 τέτοιες πάσες και ακολουθείται από τον Μπίσεσβαρ με 5 και τους Σφιντέρσκι -Σβαμπ με τρεις.

Συμπερασματικά αυτοί που έδωσαν ζωντανό παρών στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν στις επιμέρους κατηγορίες είναι οι Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς,  Ακπομ και Αντριγια Ζίβκοβιτς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου