Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Φήμες : «Θέλει πολύ το Κύπελλο ο Αλαφούζος - Προτάθηκε ο Ντούνγκα στην Εθνική»

 

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν

όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά. 

* Η ευνοϊκή κλήρωση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ίσως εμμέσως να επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Γιατί η κατάκτηση του τροπαίου φαίνεται πιο εφικτή από χθες και αυτό σημαίνει πως υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από μέρους του Αλαφούζου για την ενίσχυση του ρόστερ. Πάντα, βέβαια, με βάση τις επιθυμίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ θέλει πολύ να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο και να το συνδέσει με την αντεπίθεση της ομάδας. (LIVESPORT)

*Μέχρι και πρόταση για τον Ντούνγκα έφτασε στην ΕΠΟ. Ο Βραζιλιάνος, βέβαια, έχει βγάλει στην καριέρα του τόσα χρήματα που ενδεχομένως να ήταν πιο χρήσιμος ως χορηγός. Αν, βέβαια, τα κράτησε. Αλλά δεν είναι το κασέ πρόβλημα για τη συνεργασία με τον άλλοτε αρχηγό της Βραζιλίας. Προφανώς και γνωρίζει τις οικονομικές δυνατότητες ο μάνατζερ που έστειλε το βιογραφικό του Κάρολου. Το θέμα με τον νέο ομοσπονδιακό είναι να καταλήξουν οι εμπλεκόμενοι στο πλάνο της επόμενης μέρας για την Εθνική. (SPORTDAY)

* Σύμφωνα, με κάποιες πηγές, ο παίκτης του Ολυμπιακού για τον οποίο θα έρθει πολύ δυνατή πρόταση είναι ο Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι και αυτός ψηλά στη λίστα αρκετών ομάδων του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από κλαμπ μεγάλου πρωταθλήματος. Οι γαλλικές ομάδες που τον θέλουν είναι πολλές, αλλά δύσκολα μπορούν να φτάσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες ήταν γύρω στα 10-12 εκατομμύρια το περασμένο καλοκαίρι και τώρα σαφώς αυξημένες. Από άλλες χώρες, πάντως, όπως Αγγλία ή Γερμανία, μπορεί να έρθει πρόταση που να φέρει εξελίξεις. (ΦΩΣ)

* Εδώ ο Αυγενάκης, εκεί ο Αυγενάκης, που είναι ο Αυγενάκης; Με το που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση το… σχέδιο «λουκέτο» στα γήπεδα και αντέδρασε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο υφυπουργός της… φωτογραφίας εξαφανίστηκε. Και όταν εμφανίστηκε είπε ότι «διαφωνώ με τα μέτρα για τον περιορισμό των θεατών στα γήπεδα». Το θέμα ήταν να προλάβει το… κακό και όχι να λέει πως διαφωνεί. (LIVESPORT)

* Ο Σεχ Νιας έριξε… άκυρο και σε δεύτερη γαλλική ομάδα, καθώς μετά τη Λοριάν, είπε «όχι» και στο ενδιαφέρον της Μπρεστ, επιθυμώντας να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γαλλίας. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί αθόρυβα το θέμα του Γαλλοσενεγαλέζου και θα κάνει την επόμενη κίνησή του όταν πρέπει… (SPORTDAY)

https://www.sdna.gr/podosfairo/916793_fimes-30/12-thelei-poly-kypello-o-alafoyzos-protathike-o-ntoyngka-stin-ethniki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου