Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Γιουβέντους – Τζανιόλο: Εγινε η πρώτη πρόταση στη Ρόμα

 

Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν εντός της εβδομάδας

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Νικολό Τζανιόλο και το είπε πλέον και… επισήμως στη Ρόμα, με την πρόταση που κατέθεσε.

Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες με συνεχή ρεπορτάζ για τον διεθνή Ιταλό άσο. Πριν τρεις μέρες, ενδεικτικά, υπήρχαν τα νέα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τους Τζαλορόσι. Θέμα

που δεν πάει καλά, τουλάχιστον προς το παρόν, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Χθες είχαμε τα νέα για την επιθυμία του παίκτη να πάει, αν είναι να πάρει μεταγραφή, σε ιταλική ομάδα, όχι στο εξωτερικό. Και σήμερα έχουμε τα ρεπορτάζ από Τορίνο, από έγκυρους δημοσιογράφους, για την πρώτη συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα για τον Τζανιόλο.

Μια συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν τα εξής: Οι Ρωμαίοι κοστολογούν τον παίκτη στα 50 εκατ. ευρώ. Οι Τορινέζοι, από την πλευρά τους, έκαναν συζήτηση για τον Αρτούρ Μέλο. Για το αν αρέσει στους Τζαλορόσι ο Βραζιλιάνος χαφ. Το συμπέρασμα; Ο παίκτης αρέσει στον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά υπάρχει θέμα με τις ετήσιες απολαβές του. Είναι υψηλότερες από αυτές που μπορεί να προσφέρει η Ρόμα. Οπως και να έχει, όμως, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν, πιθανότατα εντός της εβδομάδας.

Εν αναμονή, επομένως, κάποιας κίνησης από τη Μίλαν, η οποία επίσης ενδιαφέρεται, η Γιουβέντους προχωράει για τον Τζανιόλο. Προσπαθεί να τον αποκτήσει, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Ανχελ Ντι Μαρία. Η άφιξη του ενός, λένε στο Τορίνο, δεν αποκλείει την άφιξη και του άλλου. Οι Μπιανκονέρι τούς θέλουν και τους δύο, δηλαδή, οπότε η συνέχεια του καλοκαιριού θα έχει ενδιαφέρον.

Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr

Διαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr

Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Ρόμα στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου