Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Γυρίζει το χαρτί ο Αλαφούζος - Φέρνει βασικό που δεν έχει ούτε ο Ολυμπιακός - Παικταράς στον ΠΑΟ!

Γυρίζει το χαρτί ο Αλαφούζος - Φέρνει βασικό που δεν έχει ούτε ο Ολυμπιακός - Παικταράς στον ΠΑΟ!


Ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί αγωνιστικά τις τελευταίες ώρες τη μεταγραφή τού Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ, καθώς οι Πράσινοι θεωρούσαν ότι μπορούσαν να κρατήσουν "ανοιχτή" την υπόθεσή του με τους δικούς τους όρους, αλλά και την πώληση του Βέλεθ στην ομάδα του Δώνη.

Παναθηναϊκός: Βέλεθ ήταν λοιπόν και πάει. Ήταν δεδομένο, ότι από τη στιγμή που άπλωσαν οι Άραβες τα εκατομμύρια στα πόδια του, ο Ισπανός το είχε αλλού το μυαλό του. Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, απέρριψε την αρχική πρόταση των 200 χιλ. ευρώ της Αλ Φατέχ και λίγο μετά είπε το «ναι» στις 850 χιλ. ευρώ. Το ποσό δεν είναι μικρό. Και δεν είναι μικρό, γιατί μιλάμε για ποδοσφαιριστή που από τον Ιανουάριο συμφωνούσε με όποια ομάδα ήθελε ως ελεύθερος, χωρίς η ΠΑΕ να πάρει... μία!

Πάμε τώρα στην επόμενη ημέρα. Ο Φραν Βέλεθ είναι ένας καλός στόπερ, αλλά είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει καλύτερο. Και μάλιστα αριστεροπόδαρο, κάτι που ήθελε από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει πέσει στο «τραπέζι» το όνομα του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ζητάει ο Ιβάν. Πόδι (σ.σ. αριστερό), ύψος (σ.σ. 1.91), παραστάσεις (Γιουβέντους, Μπρίστολ Σίτι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας).


 

Ο Μάγκνουσον είναι κεντρικός αμυντικός, που ούτε ο Ολυμπιακός δεν έχει! Για να είμαστε ρεαλιστές ο μόνος λόγος που ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες να τον υπογράψει, είναι επειδή πέρσι ένας τραυματισμός στον αχίλλειο τον κράτησε 10 μήνες έξω. Ειδάλλως, ο διεθνής Ισλανδός ούτε που θα κοιτούσε προς Ελλάδα μεριά. Επειδή αναφερθήκαμε στο κομμάτι του τραυματισμού του, να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος έχει επανέλθει πλήρως στη δράση και αγώνιστηκε κιόλας κανονικά στα παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας για το Nations League.

Μιας και πιάσαμε τα μεταγραφικά, να συμπληρώσουμε και κάτι τελευταίο. Είναι σίγουρα επικοινωνιακή επιτυχία της ΑΕΚ η απόκτηση Γκατσίνοβιτς. Ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθές ότι ο Παναθηναϊκός, διοίκηση και προπονητής από κοινού, θεώρησαν πως με τα χρήματα που ζητούσαν Χοφενχάιμ και παίκτης, μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο. Κι αυτό δεν προέκυψε εν μέσω των διαπραγματεύσεων αλλά ίσχυε εξ αρχής, όταν το «τριφύλλι» έκανε πρόταση δανεισμού και όχι αγοράς στους Γερμανούς. Τώρα το αν θα βρει όντως καλύτερο παίκτη από τον Γκατσίνοβιτς, θα φανεί σύντομα στην πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεγάλη επιβεβαίωση sportdog! Μπόμπερ-φορ για ΠΑΟ - 30 γκολ σε μια σεζόν - Μεταγραφή 13 εκατ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου