Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ανεξήγητο ότι νίκησε ο Παναθηναϊκός - Να πάει στην πολεμική αεροπορία όποιος είδε σωστές γραμμές στο VAR!

 

Οι λόγοι που έχασε ο Δικέφαλος και οι φωνές για τον διαιτητή. Ο Παναγιώτης Κυρικλίδης σχολιάζει τις αντιδράσεις των Πράσινων, αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι σίγουρος πως υπάρχει οφσάιντ στη φάση που "ακυρώθηκε" το πέναλτι στο 98' και προσπαθήσει να... καταλάβει γιατί έχασαν πάλι οι Θεσσαλονικείς, χωρίς να το αξίζουν.

Είναι κάποια πράγματα που δύσκολα έχουν ποδοσφαιρική εξήγηση. Ένα από αυτά, είναι ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε για δεύτερη φορά στην Τούμπα, με το ίδιο σκορ, χωρίς καν να το καταλάβει.

Ήταν χειρότερος ο ΠΑΟΚ του Παναθηναϊκού σε αυτά τα δύο παιχνίδια; Σε καμία περίπτωση, δεν νομίζω άλλωστε αυτό να το υποστηρίζει ούτε ο πλέον ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού.

Η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα έγκειται στη διάρκεια, ίσως και σε κάποια σφυρίγματα στην πορεία της σεζόν, αν κι αυτό δεν είναι της ώρας.

Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ είχε τις κλασικές ευκαιρίες, και δεν μπορώ να θυμηθώ πάνω από μια των φιλοξενούμενων σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν άδικο, και κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Ίσως και στη ποδοσφαιρική δομή του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι μια κουβέντα που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος της σεζόν, τουλάχιστον κατά την ταπεινή μου άποψη.

Αυτή τη στιγμή προέχει η μάχη της τρίτης θέσης, δεν είναι η ιδανική αλλά στην οικονομία της επόμενης σεζόν μπορεί να παίξει ρόλο, αλλά και η πρόκληση ενός ακόμα τελικού Κυπέλλου. Το διακύβευμα είναι ακόμα υψηλό, οπότε θεωρώ πως οποιαδήποτε κουβέντα για τις αστοχίες της φετινής περιόδου θα πρέπει να μεταφερθεί μετά το τέλος της. 

Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός, κι αυτός θα παλέψει ως το τέλος, για να φέρει ακόμα μια κούπα στον Λευκό Πύργο, και να κάνει το καλύτερο δυνατό finish στα Play Off.
 
Και κάτι άλλο. Ειλικρινά, σήμερα δεν είχα σκοπό να γράψω απολύτως τίποτα για τη διαιτησία, αλλά δεν ανέχομαι να με περνάνε και για χαζό.

Επειδή άκουγα ανθρώπους του Παναθηναϊκού να γκρινιάζουν μετά τη λήξη του ντέρμπι και τον χρόνο των καθυστερήσεων, αναγκάζομαι κι εγώ να ασχοληθώ. 

Γιατί εγώ είδα τον Παναθηναϊκό να περνά από την Τούμπα και πάλι με πέναλτι, (varίσιο, αλλά πέναλτι) και το VAR να παίρνει πίσω ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο φινάλε, με τη φάση να μην είναι ξεκάθαρη.

Όποιος είναι σίγουρος ότι οι γραμμές είναι σωστές και πως ο Μπράντον είναι οφσάιντ την ώρα που φεύγει η μπάλα από τα πόδια του Μπίσεσβαρ, ας ενταχθεί στην πολεμική αεροπορία. Είναι κρίμα τέτοια αετίσια ματιά να μην τεθεί στην υπηρεσία της πατρίδας.  

Επίσης είδα τον Κουρμπέλη να κάνει μπλοκ που θα ζήλευε ο Ντεν Ντρις, αλλά να μην δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος να κηρύξει πόλεμο όταν είχε συμβεί κάτι ανάλογο με το χέρι του Άμραμπατ.

Πείτε μου εσείς ότι δεν αλλάζουν οι ισορροπίες του ματς, αν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται το τελευταίο δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ επιτίθεται κατά κύματα για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Ας είμαστε λίγο σοβαροί.

Υ.Γ. Τίποτα από όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης» δεν μου προκάλεσε έκπληξη. Ούτε καν οι προσπάθειες του Ολυμπιακού, μέσω διαρροής, να δικαιολογήσει τα όσα, αισχρά, έκαναν οι επιστήμονες του. Σε ένα πρωτάθλημα που το διεκδικούσαν τέσσερις, τρεις στο τέλος θα είναι οι χαμένοι. Απλά ο Ολυμπιακός και ο οργανισμός του δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτόν τον ρόλο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνα στην Τούμπα που δεν έχει συνηθίσει κανείς στον ΠΑΟΚ - "Καμπανάκι" για Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου