Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

 

Το μέλλον του Έλληνα γκαρντ και οι πρώτες μεταγραφές. Στο Λιμάνι πρέπει να ξεχάσουν άμεσα την Ευρωλίγκα και να κοιτάξουν τους τελικούς στην Ελλάδα. Παράλληλα ήδη... ψάχνονται στη. Αγορά για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός έχασε την μεγάλη του ευκαιρία την Κυριακή (21/5) στο Κάουνας, το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψε στην Αθήνα και καλείται σιγά σιγά να ξεχάσει τον τρόπο, με τον οποίο γνώρισε την πικρή ήττα από την Ρεάλ. Η ζωή συνεχίζεται και η πραγματική καταστροφή, η τεράστια αποτυχία θα είναι να μην πάρει το

πρωτάθλημα Ελλάδας.

Αυτός είναι ο στόχος πλέον αλλά χρειάζονται 2-3 εικοσιτετράωρα, ώστε να αποφορτιστούν άπαντες από την εμπειρία του φάιναλ-φορ.

Μετά θα εντείνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και έτσι να κάνουν το 3/4 καθώς έχουν προηγηθεί το Κύπελλο Ελλάδας και το Σούπερ Καπ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι εύκολα ή δύσκολα η κούπα, που έχει απομείνει, θα κατακτηθεί. Επομένως το μεγάλο τους ενδιαφέρον είναι για τις κινήσεις, που θα γίνουν το καλοκαίρι. Και αρχικά τι θα συμβεί με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Κώστα Σλούκα.

Το μέχρι τώρα τοπίο αναφέρει ότι ο Βεζένκοφ είναι προς το να φύγει και να πάει στο ΝΒΑ και ο Σλούκας προς το να μείνει. Τον Ιούνιο, όμως, θα οριστικοποιηθεί η κατάσταση και για τους δύο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο καθώς είναι σαφέστατο ότι θέλει και του χρόνου να πρωταγωνιστήσει.

Σίγουρα θα πάρει και τουλάχιστον έναν ψηλό με το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ να έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με τους Πειραιώτες. Είναι, όμως, πιθανό ο Μπαρτζώκας να πάει και σε κάποιον όχι πρωτοκλασάτο παίκτη, όπως έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι με τον Ταρίκ Μπλακ, τον οποίο πήρε, ενώ προερχόταν από την άσημη Μπαχτσεσεχίρ.

Να πάει να πάρει, δηλαδή, έναν ακόμη Φαλ, τον Γιουσουφά (στο βίντεο πάνω από το κείμενο μπορείτε να δείτε τα φετινά του highlights), που παίζει στην Βιλερμπάν ή τον Κουμάντζε (στη φωτό παρακάτω), που βρίσκεται στην Αλμπα.

Ο Ολυμπιακός θα στηριχτεί και πάλι σε ένα πλάνο, που θα έχει αρμονία, δεν ψάχνει τα φανταχτερά ονόματα και σίγουρα εύχεται να μην του φύγουν και ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ. Θέλει να μείνουν και οι δύο, αλλά επειδή αυτό είναι δύσκολο, οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν, αισιοδοξούν ότι το ένα από τα μεγάλα αστέρια τους δεν θα μετακινηθεί από την περιοχή του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άξιζε την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός! Στους 5 τελικούς με ΠΑΟ – Θέλει… Μιλουτίνοφ, θα βρει λύση με Βεζένκοφ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου