Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Μουρίνιο: «Αλλοιωμένο πρωτάθλημα, αστείο αυτό που γίνεται με τη Γιουβέντους»

Μουρίνιο: «Αλλοιωμένο πρωτάθλημα, αστείο αυτό που γίνεται με τη Γιουβέντους» 

Ο Πορτογάλος σχολίασε τη νέα ποινή στους Μπιανκονέρι

Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε εκ νέου με αφαίρεση 10 βαθμών αυτή τη φορά για την υπόθεση Plusvalenza και ο Ζοσέ Μουρίνιο γελάει.

Από τον Ιανουάριο είχε γίνει σαφές ότι η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιθυμεί να αλλοιώσει το πρωτάθλημα για χάρη της UEFA. Και τελικά το έκανε. Το -10 στους Μπιανκονέρι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος είναι αστείο και αυτό δεν το λέμε εμείς

αλλά ο προπονητής της Ρόμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το 2-2 με τη Σαλερνιτάνα και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το θέμα. Και αφού ερωτήθηκε, έδωσε την απάντησή του, η οποία ενδεχομένως και να εξέπληξε τον δημοσιογράφο.

«Η τιμωρία στη Γιουβέντους είναι ένα αστείο. Για εμάς, για αυτούς, για όλους. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος; Βαθμοί αφαιρούνται, βαθμοί επιστρέφουν, βαθμοί αφαιρούνται ξανά… Η Γιούβε και ο Μαξ Αλέγκρι πήραν αυτούς τους βαθμούς στο γήπεδο και λυπάμαι για αυτούς. Για εμένα έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα», είπε ο Μουρίνιο, ο οποίος ασπάζεται τη λογική. Δεν γίνεται να είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα και να πηγαινοέρχονται βαθμοί. Δεν γίνεται να είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα και ομάδες να μην νοιάζονται αν χάσουν γιατί ξέρουν ότι θα αφαιρεθούν βαθμοί από άλλη ομάδα.

Αυτό μπορούν όλοι να το καταλάβουν, εκτός ίσως από αυτούς που αποφασίζουν. Γιατί ίσως να το καταλαβαίνουν κι αυτοί, αλλά παρ’ όλα αυτά το κάνουν. Για να βγαίνει μετά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, αντιπρόεδρος της UEFA εδώ και λίγες εβδομάδες, και να δηλώνει ότι δουλεύουν όλοι για να δυναμώσουν το brand της Serie A…

Διαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου