Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Τάσεις φυγής από τον Βινίσιους μετά και τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε!

Βινίσιους: Τάσης φυγής μετά τη νέα ρατσιστική επίθεση          

Με ένα αιχμηρό ποστάριστα στα social media, ο Βινίσιους Τζούνιορ ξέσπασε για τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς, αφήνοντας ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το βράδυ της Κυριακής (21/05), ο Βινίσιους Τζούνιορ έπεσε για ακόμα μία φορά θύμα ρατσιστικής επίθεσης στα γήπεδα της La Liga, αυτή τη φορά από τους φιλάθλους της Βαλένθια, στην εκτός έδρας ήττα των «μερένχες» με 1-0 στο «Μεστάγια».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, οι οπαδοί των «νυχτερίδων» επιτέθηκαν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος θέλησε να αποχωρήσει από το γήπεδο.
Τελικώς, παρέμεινε, αλλά τα νεύρα του και τα συναισθήματά του είχαν χτυπήσει... κόκκινο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο στις καθυστερήσεις του αγώνα με απευθείας κόκκινη, λόγω χτυπήματος εκτός φάσης στον Ούγκο Ντούρο.

Λίγες ώρες μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο «Μεστάγια», ο Βινίσιους ξέσπασε μέσω των social media για τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε, βάζοντάς τα ανοικτά, τόσο με τη La Liga και την ισπανική Ομοσπονδία, όσο και με την ίδια τη χώρα.

Μάλιστα, τόνισε πως παρά τα όσα συμβαίνουν, εκείνος θα μείνει δυνατός και θα πάει κόντρα στους ρατσιστές, ακόμα και αν χρειαστεί αυτό να γίνει μακριά από την Ισπανία, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και της αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βινίσιους Τζούνιορ:

«Δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη.

Ο ρατσισμός είναι φυσιολογικός στη La Liga. Ο ανταγωνισμός το θεωρεί φυσιολογικό, το κάνει και η Ομοσπονδία και οι αντίπαλοι το ενθαρρύνουν. Λυπάμαι πολύ. Το πρωτάθλημα που κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι σήμερα ανήκει σε ρατσιστές.

Ένα όμορφο έθνος που με καλωσόρισε και που αγαπώ, αλλά που συμφώνησε να εξάγει την εικόνα μιας ρατσιστικής χώρας στον κόσμο. Λυπάμαι για τους Ισπανούς που δεν συμφωνούν, αλλά σήμερα, στη Βραζιλία, η Ισπανία είναι γνωστή ως χώρα ρατσιστών. Και δυστυχώς, για όλα όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα, δεν έχω άμυνα. Είμαι όμως δυνατός και θα πάω μέχρι τέλους κόντρα στους ρατσιστές. Έστω και μακριά από εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου