Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Η μοίρα τους έφερε μαζί: Παιδί υιοθετεί σκυλάκι με την ίδια πάθηση με αυτό και δεν σταματά να χαμογελά!

Η μοίρα τους έφερε μαζί: Παιδί υιοθετεί σκυλάκι με την ίδια πάθηση με αυτό και δεν σταματά να χαμογελά!
 

Αξιολάτρευτοι αμφότεροι!

Μερικές φορές ο σωστός σκύλος συναντά τον σωστό ιδιοκτήτη και κάποιοι μπορεί να το λένε τύχη, ενώ άλλοι το λένε μοίρα.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν ο Brandon Boyers, κάτοικος του Τζάκσον στο Μίσιγκαν, μπήκε πρόσφατα σε ένα καταφύγιο ζώων. Ο Μπράντον πήγε στο καταφύγιο ζώων της κομητείας Τζάκσον για να δει δύο κότες που σκεφτόταν να υιοθετήσει, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Δείτε επίσης:

Η πιο ζεστή ψυχούλα: Αξιολάτρευτος σκύλος παρηγορεί το παιδάκι που κλαίει δίνοντάς του μια αγκαλιά

Το κουτάβι με το λαγόχειλο

Καθώς περπατούσε στο καταφύγιο, ο Μπράντον είδε ένα κουτάβι με σχισμένο χείλος. Σύμφωνα με το Veterinary Partner, το σχισμένο χείλος είναι ένα ελάττωμα όπου μέρος του χείλους του σκύλου είναι παραμορφωμένο ή λείπει. Μερικές φορές ένα ή δύο ρουθούνια μπορεί να φαίνεται ότι συνδέονται απευθείας με το στόμα.

Όταν ο Boyers είδε το κουτάβι με το σχισμένο χείλος, δεν πίστευε στα μάτια του. Αμέσως έστειλε Facetimed στη σύζυγό του, Ashley, για να της πει για το αξιολάτρευτο κουτάβι.

το-σκυλακι-που-υιοθετησε-το-παιδι-με-την-ιδια-παθηση
Σκυλάκι και αγοράκι έχουν την ίδια πάθηση

Είχαν τη ίδια πάθηση

Το ζεύγος Boyers ένιωσε μια βαθιά σύνδεση με το κουτάβι επειδή ο γιος τους, ο Bentley, γεννήθηκε με σχισμένο χείλος και αντιμετώπισε προβλήματα τους πρώτους μήνες της ζωής του. Η Ashley λέει ότι ο γιος της ήταν ένα χαρούμενο μωρό, αλλά στην αρχή είχε προβλήματα με το φαγητό. Έπρεπε να καθίσουν τον μικρό Bentley για να τον ταΐσουν. Κρατούσε τα χείλη του ενωμένα ώστε να μπορεί να φάει το φαγητό.

Αμέσως, η Ashley είπε στον σύζυγό της ότι χρειάζονται το κουτάβι και να το υιοθετήσουν. Αφού συμπλήρωσαν τα χαρτιά και εγκρίθηκαν, η οικογένεια πήγε πρόσφατα στο καταφύγιο για να φέρει το κουτάβι στο σπίτι. Σύμφωνα με το καταφύγιο, σπάνια βλέπουν κουτάβια με σχιστία ουρανίσκου ή χείλους, οπότε αυτή ήταν πραγματικά μια περίπτωση του σωστού ατόμου που ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Είχαν τόσα κοινό μεταξύ τους

“Το να τον βλέπουμε να έχει κάτι κοινό με ένα κουτάβι σημαίνει πολλά, γιατί μπορεί να μεγαλώσει και να καταλάβει ότι αυτός και το κουτάβι του έχουν και οι δύο κάτι που μπορούν να μοιραστούν από κοινού”, δήλωσε η Ashley. Ευχόμαστε στην οικογένεια τα καλύτερα με τον όμορφο γιο τους και το νέο πανέμορφο κουτάβι του.

Πηγή: petkeepers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου