Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Ξέφυγε ο Ντέιβις: Τι ζητάει από την Μπάγερν για να μην πάρει το αεροπλάνο για Μαδρίτη

 

Ξέφυγε ο Ντέιβις: Τι ζητάει από την Μπάγερν για να μην πάρει το αεροπλάνο για Μαδρίτη

Περίπου 13.000.000 ευρώ ετησίως ζητάει ο Αλφόνσο Ντέιβις από τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου για να πει το "ναι" στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου

Το συμβόλαιο του Αλφόνσο Ντέιβις θέλει να ανανεώσει πάση θυσία η Μπάγερν Μονάχου με τις απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης να δυσκολεύουν αρκετά το έργο της.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα, ο Καναδός αριστερός μπακ

φέρεται πως στις πρώτες συζητήσεις που είχε με την Μπάγερν ζήτησε ετήσιες απολαβές κοντά στα 13.000.000 ευρώ, χρήματα που απέχουν αρκετά από το ποσό που είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν οι Βαυαροί.

Ο Ντέιβις έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και οι αυξημένες απαιτήσεις του είναι μία μορφή πίεσης προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του κάτι που γίνεται σε συνεννόηση με τους μερένχες.

Πάντως, ο νεαρός αριστερός μπακ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας η οποία πλέον καλείται, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία, να ορίσει την τιμή πώλησής του προκειμένου να μην τον χάσει τσάμπα το καλοκαίρι του 2025.

Παλαιότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ρεάλ είναι πρόθυμη να φτάσει μέχρι και στα 50.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει ο Ντε Λαουρέντις για να πείσει τον Όσιμεν να πει το "ναι"

Ο Τιάγκο Μότα κάνει πράγματα και θαύματα στην Μπολόνια και οι "Μεγάλοι" της Ευρώπης του χτυπούν την πόρτα

Πρώην θρύλος των Άγιαξ και Μπαρτσελόνα απολύθηκε από την Αλ Τζαζίρα μετά από μόλις 13 ματς


https://www.contra.gr/podosfairo/xefyge-o-nteivis-ti-zitaei-apo-tin-mpagern-gia-na-min-parei-to-aeroplano-gia-madriti.10232225.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου