Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Μήνυμα Κωνσταντέλια: ’’Να το πάμε μέχρι το τέλος στην Ευρώπη - Υπάρχει μεγάλη αγάπη με τον Τάισον’’ (ΒΙΝΤΕΟ)


Μήνυμα Κωνσταντέλια: ’’Να το πάμε μέχρι το τέλος στην Ευρώπη - Υπάρχει μεγάλη αγάπη με τον Τάισον’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη φοβερή πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Ο ΠΑΟΚ έκανε απίστευτα πράγματα στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας 16 βαθμούς στο φινάλε της διαδρομής του και παίρνοντας την πρώτη θέση. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε για το υπέροχο ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικέφαλου και εστίασε στην ιδιαίτερη σχέση του με τον Τάισον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πόσο απόλαυσε τα μέχρι στιγμής 12 παιχνίδια στη διοργάνωση: «Πολύ! Μ’ άρεσε πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε έτσι (σ.σ. γέλια)».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους «16»: «Παίρνουμε αυτοπεποίθηση, αυτή που χρειαζόμαστε και συνεχίζουμε στους 16 τώρα και θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος, όσο αντέξουμε».

Για το πώς περιμένουν τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα: «Ολοι οι παίκτες έχουμε αυτοπεποίθηση και σκοράρουν και πολλοί διαφορετικοί παίκτες, οπότε είμαστε πολύ καλά».

Για την παρέα με τον Τάισον: «Υπάρχει μεγάλη αγάπη. Του έχω μεγάλη αγάπη και το διασκεδάζω όταν παίζω μαζί του και παίρνω και από αυτόν πολλά πράγματα. Εχει ζήσει πάρα πολλά κι αυτός στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε τόσο καλά λόγω γλώσσας, αλλά… επικοινωνούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μη ψάχνουν πάλι αντίπαλο... στον τελικό του χρόνου οι Παναθηναϊκοί - Από ξεγραμμένος, ισχυρός ο ΠΑΟΚ" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου