Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Μάντσεστερ Σίτι: Το ηγεμονικό συμβόλαιο που πρόσφερει στον Κρόος για να τον φέρει στην Αγγλία

Real Madrid's Toni Kroos in action during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Oct. 2, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez) 

Ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 15.000.000 ευρώ προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι στον Τόνι Κροος προκειμένου να γίνει κάτοικος Αγγλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Τόνι Κροος με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα 
Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Τόνι Κρόος φέρεται πως θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσίευμα του αγγλικού the Hard Tackle που αναπαράγει και η Mundo Deportivo.

Το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου με τους Μαδριλένους εκπνέει

το ερχόμενο καλοκαίρι και κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει καθώς η Ρεάλ έχει προχωρήσει σε ολική ανανέωση της μεσαίας της γραμμής.

Ο Γκουαρντιόλα θεωρεί πως ο Κρόος έχει ακόμη πράγματα να δώσει στο κορυφαίο επίπεδο γι αυτό και το δημοσίευμα αναφέρει πως του προσφέρει συμβόλαιο που φτάνει τα 15.000.000 ευρώ ετησίως.

Πάντως, ο έμπειρος μέσος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει πως δεν είναι διατεθειμένος να βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμα στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που δείχνει και η απόσυρσή του από την εθνική Γερμανίας μετά από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ενώ έχει αποκλείσει την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Οι μπλε τρίβουν τα χέρια τους με το αντίπαλο δέος του Γιαμάλ, τα μυθικά κατορθώματά του

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές για το 2023, σύμφωνα με το Forbes

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο Άγγλος σταρ χάλασε τα όνειρα των φίλων της Γιουνάιτεντ με μία ατάκα

https://www.contra.gr/podosfairo/mantsester-siti-to-igemoniko-symvolaio-poy-prosferei-ston-kroos-gia-na-ton-ferei-stin-agglia.10198006.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου