Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Φαμπρίτσιο Κορόνα: Ποιος είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε τα στοιχήματα των ποδοσφαιριστών



Οι τέσσερις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές «περιπέτειες» του

Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει γίνει άνω-κάτω λόγω του θέματος που ξέσπασε με τα παράνομα στοιχήματα και το οποίο αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Κορόνα.

Ηταν φωτογράφος και είχε χαρακτηριστεί από ένα σημείο κι έπειτα σαν «ο βασιλιάς των paparazzi». Οπαδός της Ιντερ, τύπος που αρέσκεται στα κουτσομπολιά, βρέθηκε αρκετές φορές στις αίθουσες

των δικαστηρίων. Πάντα ως κατηγορούμενος. Για κάποιες υποθέσεις καταδικάστηκε, για κάποιες αθωώθηκε. Οπως και να έχει, ο Φαμπρίτσιο Κορόνα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου/επαγγελματία. Το γεγονός, άλλωστε, ότι δεν τον πίστευε κανείς όταν είχε γράψει στην ιστοσελίδα του πριν δύο μήνες για τον Νικολό Φατζόλι και παράνομα στοιχήματα δείχνει και την άποψη που είχαν οι Ιταλοί για αυτόν.

Advertisement
«Το γεγονός ότι η Serie A, το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει γίνει άνω-κάτω από αυτόν τον τύπο δείχνει την κατάντια μας», είναι ένα από τα σχόλια που κάνουν πολλοί στα social media. Ενδεικτικό κι αυτό του… ονόματος που έχει ο Κορόνα. Ο ίδιος, όμως, αδιαφορεί για όλα αυτά και απειλεί να αποκαλύψει τα πάντα, δίνοντας 4 ονόματα (Φατζόλι, Τονάλι, Τζανιόλο, Ζαλέφσκι) προς ια κατάσταση που έδωσε την ευκαιρία στον ιταλικό Τύπο να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν. Μια αναδρομή στις τέσσερις πιο διάσημες ποδοσφαιρικές «περιπέτειες» του Κορόνα. Εχουμε και λέμε λοιπόν…

Φραντσέσκο Κόκο

Το καλοκαίρι του 2001 ο Αντριάνο Γκαλιάνι μαθαίνει από ένα φίλο του ότι υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον παίκτη της Μίλαν σε… σκανδαλώδεις καταστάσεις. Βασικά, όπως κατέθεσε ο τότε αντιπρόεδρος των Ροσονέρι στο δικαστήριο, ήταν φωτογραφίες που έδειχναν τον Κόκο με άλλους πέντε άντρες σε ένα σκάφος. Οι τρεις ήταν γυμνοί, οι άλλοι τρεις με το μαγιό. Για να μην κυκλοφορήσουν αυτές οι φωτογραφίες ο Γκαλιάνι πλήρωσε 36 εκατ. λιρέτες στον Κορόνα. Ο οποίος στη συνέχεια πήρε άλλες 6.000 ευρώ από τον Κόκο για κάποιες φωτογραφίες του που τον έδειχναν να φιλάει μια τρανς.

Νταβίντ Τρεζεγκέ

Ο Γάλλος φορ της Γιουβέντους είχε, επίσης, να κάνει με τον Φαμπρίτσιο Κορόνα στα χρόνια του στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, υπήρχα φωτογραφίες που έδειχναν τον Τρεζεγκέ με μια γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγός του. Έτσι, ο «Τρεζεγκόλ» αγόρασε τις φωτογραφίες δίνοντας 25.000 ευρώ στον Κορόνα, ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε στο δικαστήριο για αυτή την υπόθεση και τιμωρήθηκε συνολικά με φυλάκιση 7 ετών.

Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, πριν κάνει το μπαμ με την Πάρμα και πάρει μεταγραφή στη Μπολόνια, πλήρωσε 6.000 ευρώ στον Κορόνα για να αγοράσει κάποιες φωτογραφίες. Τι έδειχναν αυτές; Τον Τζιλαρντίνο και φίλους του να είναι με μια γυναίκα.

Αντριάνο

Ο Βραζιλιάνος φορ της Ιντερ είχε καταγγείλει για εκβιασμό τον Κορόνα, ο οποίος είχε στην κατοχή του έξι φωτογραφίες. Αυτές έδειχναν τον Αντριάνο παρέα με ιερόδουλες στον κήπο της βίλας του. Οι Νερατζούρι αποφάσισαν να μην αγοράσουν τις φωτογραφίες και αυτής της λογικής ήταν και ο Imperatore, με τον Κορόνα να τις πουλάει τελικά στην Ισπανία για 3.000 ευρώ. «Αυτές οι φωτογραφίες εξηγούσαν γιατί ο Αντριάνο άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα στην Ιντερ», ήταν τα λόγια του «βασιλιά των paparazzi».

Διαβάστε τα νέα της Serie A στο italians.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου