Νωρίτερα εκείνο το βράδυ, αφού ο κωμικός Κρις προσέβαλε τη σύζυγό του Τζαντα Πίνκετ Σμιθ κατά την παρουσίαση ενός

βραβείου, ο Σμιθ εισέβαλε στη σκηνή, χαστούκισε τον κωμικό και φώναξε «Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γα@@ο σου στόμα».

Η αίθουσα σιώπησε από το σοκ. Όταν κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού, ο Σμιθ ζήτησε συγγνώμη. «Ξέρω ότι για να κάνεις αυτό που κάνουμε», είπε κλαίγοντας, «πρέπει να είσαι σε θέση να αντέχεις την κακοποίηση, πρέπει να είσαι σε θέση να έχεις ανθρώπους που μιλάνε άσχημα για σένα… Πρέπει να χαμογελάς και να προσποιείσαι ότι όλα αυτά είναι εντάξει».

Συνέχισε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους άλλους υποψήφιους».

Γουίλ Σμιθ: Ένας χρόνος «τρέλας»

Η άγρια σκηνή που οδήγησε στη νίκη του έρχεται 20 χρόνια μετά την πρώτη του υποψηφιότητα ως καλύτερος ηθοποιός, για το «Ali», και 32 χρόνια από το τηλεοπτικό ντεμπούτο του «The Fresh Prince of Bel-Air».

Η συγκλονιστική στιγμή της Κυριακής ήρθε σχεδόν σαν φυσική κατάληξη. Διότι η πολυαναμενόμενη νίκη για τον 53χρονο Σμιθ είναι ο τελευταίος σταθμός των τελευταίων τρελών μηνών που πέρασε στην πορεία προς το βαρύτιμο βραβείο του.

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Σμιθ κυκλοφόρησε απομνημονεύματα αποκαλύπτοντας προσωπικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική του ζωή με τη σύζυγό του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και άλλες γυναίκες. Σε μια σειρά γυμναστικής στο YouTube παραδέχτηκε ότι έκανε σκέψεις αυτοκτονίας. Και κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε περιοδικό, ο Σμιθ είπε ότι ονειρευόταν να έχει ένα «χαρέμι» από διάσημες γυναίκες.

Ο Γουίλ Σμιθ και η γυναίκα του Τζάντα

«Έκανα εμετό μετά τον οργασμό»

Στο 432 σελίδων βιβλίο του που εκδόθηκε τον Νοέμβριο, με τίτλο «Will», ο Σμιθ εκμυστηρεύτηκε ότι για ένα διάστημα έκανε μερικές φορές εμετό μετά τον οργασμό. Η σωματική αντίδραση ξεκίνησε μετά από έναν πρόωρο χωρισμό με μια φίλη του ονόματι Μέλανι, όταν ο Σμιθ είπε ότι μεταμορφώθηκε σε «ύαινα από το γκέτο» με τις γυναίκες.

«Έκανα σεξ με τόσες πολλές γυναίκες, και ήταν τόσο δυσάρεστο στον πυρήνα της ύπαρξής μου, που ανέπτυξα μια ψυχοσωματική αντίδραση στο να έχω οργασμό», έγραψε. «Με έκανε κυριολεκτικά να πνίγομαι και μερικές φορές ακόμη και να κάνω εμετό».

Όταν άρχισε να βγαίνει με την Πίνκετ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, είπε ότι το φλερτ ήταν αμέσως σεξουαλικά φορτισμένο. «Πίναμε κάθε μέρα, κάναμε σεξ πολλές φορές κάθε μέρα για τέσσερις συνεχόμενους μήνες», έγραψε. «Άρχισα να αναρωτιέμαι αν αυτό ήταν ένας διαγωνισμός. Όπως και να ‘χει, όσον αφορά εμένα, υπήρχαν μόνο δύο πιθανότητες: Ή θα ικανοποιούσα σεξουαλικά αυτή τη γυναίκα ή θα πέθαινα προσπαθώντας».

Αργότερα τον Νοέμβριο, σε μια εξαιρετικά προσωπική συνέντευξη για το εξώφυλλο του GQ, ο Σμιθ ανακοίνωσε ότι αυτός και η Τζάντα έχουν πλέον έναν ανοιχτό γάμο και ότι ο θεσμός γι’ αυτούς «δεν μπορεί να είναι φυλακή».

«Έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον εμπιστοσύνη και ελευθερία, με την πεποίθηση ότι ο καθένας πρέπει να βρει το δικό του δρόμο», είπε.

Το χαρέμι με τις γυναίκες και οι αυτοκτονικές τάσεις

Είπε επίσης στο περιοδικό ότι παλαιότερα επιθυμούσε να έχει ένα «χαρέμι» γυναικών. «Δεν ξέρω πού το είδα ή αν ήταν επιθυμία μου ως σκ@@έφηβος, αλλά η ιδέα να ταξιδεύω με 20 γυναίκες που αγαπούσα και φρόντιζα, μού φάνηκε πολύ καλή», είπε στο GQ, προσθέτοντας ότι η φανταστική ομάδα θα περιλάμβανε τη Χάλι Μπέρι και τη Μίστι Κόουπλαντ.

Τον ίδιο μήνα, που εμφανίστηκε σε μια σειρά έξι τμημάτων στο YouTube με τίτλο «Η καλύτερη φόρμα της ζωής μου», στην οποία έχασε 20 κιλά που προστέθηκαν από την πανδημία σε 20 εβδομάδες, ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε απροσδόκητα ότι κάποτε είχε τάσεις αυτοκτονίας.

«Όταν ξεκίνησα αυτή τη σειρά, νόμιζα ότι θα έμπαινα στην καλύτερη φόρμα της ζωής μου σωματικά, αλλά ψυχικά ήμουν κάπου αλλού», λέει ο ηθοποιός με λυγμούς σε μια σκηνή απευθυνόμενος στη μαμά του, τη σύζυγό του, τον γιο του Τζέιντεν 23 ετών, και την κόρη του Γουίλοου, 21 ετών. «Κατέληξα να ανακαλύπτω ένα σωρό κρυμμένα πράγματα για τον εαυτό μου. Αυτή ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα ποτέ να αυτοκτονήσω».

Οι τελευταίοι τέσσερις μήνες ήταν μερικοί από τους πιο ταραχώδεις της δημόσιας ζωής του Σμιθ – με αποκορύφωμα μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας του.

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/8455679/gouil-smith-apo-tis-apokalypseis-gia-tin-sexoualiki-tou-zoi-kai-tis-skepseis-aftoktonias-mechri-to-chastouki-ston-kris-rok