Η κατάσταση με τους γυμνιστές παραθεριστές στην πόλη Βέερε της Ολλανδίας φαίνεται πως έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς έχει προκαλέσει αντιδράσεις με αρκετούς πολίτες και τοπικούς φορείς να ζητάνε από τον δήμο να πάρει μέτρα.

Αναστάτωση σε μία πόλη στη νότια Ολλανδία έχουν προκαλέσει οι γυμνιστές λουόμενοι που δεν διστάζουν να κάνουν σεξ στους αμμόλοφους και την παραλία της περιοχής, ακόμα και μετά από προγραμματισμένα ραντεβού.

Η κατάσταση στην πόλη Βέερε φαίνεται πως έχει φτάσει στο

απροχώρητο, καθώς έχει προκαλέσει αντιδράσεις με αρκετούς πολίτες και τοπικούς φορείς να ζητάνε από τον δήμο να πάρει μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρότζεκτ «Oranjezon» (πορτοκαλί ήλιος) όπως αποκαλείται δημιουργήθηκε από ένα κύμα παραπόνων στον δήμο που έγιναν από παραθεριστές, μέλη οργανώσεων για την προστασία της φύσης, καθώς και από μέλη οργανώσεων για την προστασία των υδάτων σχετικά με «σεξουαλικές πράξεις από γυμνιστές» καθώς και για «ενδείξεις ότι υπήρχαν σχέσεις που είχαν οργανωθεί εκ των προτέρων».

Έτσι ο δήμος Βέερε πήρε μέτρα και την Πέμπτη ανακοίνωσε πως έχει τοποθετήσει πινακίδες στην παραλία με τις οποίες προειδοποιεί τους «παιχνιδιάρηδες» λουόμενους ότι υπάρχει «αυξημένη επιτήρηση» για την καταπολέμηση των «σεξουαλικών συναντήσεων και πράξεων στους αμμόλοφους, σε προστατευόμενους βιότοπους και στην παραλία».

«Οι αμμόλοφοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την τοπική κοινωνία και πρέπει να προστατεύονται από ανεπιθύμητες συμπεριφορές που βλάπτουν το φυσικό περιβάλλον και μπορούν να ενοχλήσουν άλλους παραθεριστές», δήλωσε στην εφημερίδα «Observer» ο δήμαρχος της πόλης Βέερε, Φρεντερίκ Σαουβενάαρ.


https://www.in.gr/2023/06/11/world/ollandia-parakalo-oxi-allo-seks-stin-paralia-orgi-katoikon-kata-ton-gymniston-paratheriston/