Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Σακίρα: Μεταμορφώθηκε σε γοργόνα με ροζ μαλλιά και είναι έτοιμη να "ξετινάξει" ξανά τον Πικέ

 

Η Σακίρα
Η Σακίρα AP

Ως άλλη... Άριελ η Σακίρα επιστρέφει με νέο τραγούδι και μεταμορφώνεται σε γοργόνα με ροζ μαλλιά. Η εντυπωσιακή αφίσα που τη δείχνει δεμένη και κρεμασμένη από σχοινί.

Δεμένη με σχοινί και ως γοργόνα με ροζ μαλλιά, η Κολομβιανή σταρ, η οποία το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως είναι ζευγάρι με τον οδηγό αγώνων της F1, Λούις Χάμιλτον, έδωσε μία μικρή γεύση για το νέο τραγούδι με τίτλο " Copa Vacia", για το οποίο θα συνεργαστεί με τον 23χρονο Κολομβιανό τραγουδιστή, Manuel Turizo.

Τόσο λόγω του τίτλου, που σημαίνει "άδειο φλιτζάνι" όσο και των στίχων του, οι χρήστες του Διαδικτύου αναρωτιούνται εάν το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ξανά μία αναφορά στον χωρισμό της με τον Πικέ, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι αιχμές εναντίον του.

Shakira
Shakira INSTAGRAM@SHAKIRA

Η Σακίρα μοιράστηκε ένα teaser του τραγουδιού στις 9 Ιουνίου, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία της να βρίσκεται καθισμένη σε έναν βράχο, γράφοντας "θέλεις thing-a-mabobs; Έχω είκοσι...", μία στιχουργική αναφορά στο τραγούδι της "Μικρής Γοργόνας", "Part of Your World".

Στην τελευταία της ανάρτηση η ίδια δημοσίευσε την επίσημη αφίσα του νέου της τραγουδιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου, και αν και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση προς το παρόν, οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι θα αναφέρεται στο παρελθόν της με τον Πικέ.

Shakira
Shakira SONYMUSICFANS.COM

"Κάναμε μια ταινία", δήλωσαν οι δύο Κολομβιανοί καλλιτέχνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν μερικές ημέρες, αποκαλύπτοντας ένα poster που μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία, με τη Σακίρα να παίζει το ρόλο μιας γοργόνας και τον Turizo ως πρίγκιπας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου