Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Γιουνάιτεντ, παρασκήνιο: Ο Ρονάλντο "μηχανοραφούσε" εις βάρος του Σάντσο

Manchester United's Cristiano Ronaldo, left, waits to enter the pitch as Manchester United's head coach Erik ten Hag gives directions during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. (AP Photo/Rui Vieira) 

Μπερδεμένη η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολλά χρόνια τώρα με το Athletic να γράφει για περιστατικά που συνέβησαν στη δεύτερη θητεία του Ρονάλντο στο Όλντ Τράφορντ.

Ρονάλντο - Σάντσο από τις κοινές τους μέρες στην Γιουνάιτεντ 

Το Athletic (σ.σ. αναπαράγει η Mirror) φέρνει στο φως δύο περιστατικά που αφορούν τις σχέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τζέιντον Σάντσο. Το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου σημειώνει μεταξύ άλλων πως όταν οι Άγγλοι συμφώνησαν με την Ντόρτμουντ για τον Άγγλο επιθετικό του είχαν υποσχεθεί πως θα πάρει το νούμερο επτά το οποίο ήταν ελεύθερο λόγω της αποχώρησης Καβάνι.

Θυμίζουμε πως ο Σάντσο φορούσε το επτά όσο έπαιζε στην Bundesliga και ήθελε να συνεχίσει να το κάνει και στην Premier League...

Έλα, όμως, που την ίδια χρονική περίοδο επέστρεψε στο Όλντ Τράφορντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι έτσι η Γιουνάιτεντ αθέτησε την υπόσχεσή της στον Άγγλο και το εμβληματικό νούμερο επέστρεψε στην πλάτη του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Για την ιστορία ο Σάντσο κατέληξε με το 25.

Ωστόσο, η ιστορία δεν τελειώνει στο νούμερο και συνεχίζεται και πάλι με πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες. Η ιστορία, τώρα, τοποθετείται στην εποχή που είχε αναλάβει ο Ράνγκνικ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαφωνούσε με τις τακτικές του. Ο Σάντσο με τον συγκεκριμένο προπονητή ανέβασε την απόδοσή του. Πάμε παρακάτω...

Σύμφωνα πάντα με όσα αναμεταδίδει η Mirror ο Κριστιάνο ζήτησε συνάντηση με τον κόουτς και του εξέφρασε την επιθυμία του ν' αλλάξει το σύστημα παίζοντας με δύο μπροστά και να φύγει από το 4-3-3. Πρακτικά αυτό σήμαινε αποκλεισμό του Σάντσο από τη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου