Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ellen Ziolo είναι η MVP στην καρδιά του Dennis Schroder

 


Είναι μαζί μία ολόκληρη ζωή και πριν λίγες μέρες κάθισαν μαζί στον θρόνο του μπασκετικού πλανήτη. Πώς όμως έφτασαν μέχρι εδώ;

O Dennis Schroder βάζει το κρίσιμο λέι-απ και καθαρίζει τον τελικό του Mundobasket με τη Σερβία. Είναι απλά μία φάση, αλλά για τον 30χρονο Γερμανό πόιντ γκαρντ είναι η δικαίωση μία ολόκληρης καριέρας που πολλές φορές πήρε παράξενη τροχιά – από τις εριστικές συμπεριφορές εντός και εκτός γηπέδου στο γεγονός ότι

κλώτσησε ένα πραγματικά χρυσό συμβόλαιο από τους Λέικερς. Τεράστιο ταλέντο, τεράστια τρέλα.

Όταν ο αγώνας τελείωσε, οι αγκαλιές και τα φιλιά με την Ellen Ziolo Schroder έκλεψαν, όπως ήταν φυσικό, την παράσταση. Ήταν η αυθόρμητη έκρηξη χαράς ενός ζευγαριού που έχει ζήσει τα πάντα μαζί από εφηβική ηλικία και τώρα στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του κόσμου.

Ο Dennis Schroder γνώρισε τη σύζυγό του όταν ήταν 14 και εκείνη 16 χρονών. Σήμερα, βρίσκονται στον πέμπτο χρόνο του γάμους τους και έχουν κάνει ήδη τρία παιδιά.

Τι έκανε όμως η Ellen Ziolo πριν αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της; Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunte δούλεψε στο σέρβις εστιατορίων αλλά και ως μπαργούμαν ενώ ασχολήθηκε με το μόντελιγνκ με αρκετή επιτυχία.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για φωτογραφήσεις σε μεγάλα περιοδικά μόδας αλλά η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να δει υλικό από τα χρόνια που πόζαρε ως μοντέλο η πανέμορφη 32χρονη Γερμανίδα με τα εκφραστικά μάτια.

Άλλωστε, σε αντίθεση με πολλές άλλες συζύγους διάσημων αθλητών, η Ellen Ziolo Schroder δε συνηθίζει να ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media.

Οι αναρτήσεις της έχουν να κάνουν με την οικογενειακή της ζωή. Κάτι, δηλαδή, που κάνει και στο vlog το οποίο εγκαινίασε πρόσφατα για να αφηγηθεί την καθημερινότητά της δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή πια Dennis.

Εκεί, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το πώς είναι να μένεις για μερικές μέρες στην Ιαπωνία μαζί με τρία παιδιά καθώς ο συζυγός σου ανεβαίνει σκαλοπάτι το σκαλοπάτι την πορεία μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Μία πορεία, η οποία επιστεγάστηκε με μία τρυφερή στιγμή ανάμεσά που, καθόλου άδικα, έγινε viral σε ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη και όχι μόνο.

https://www.oneman.gr/women/i-ellen-ziolo-einai-i-mvp-stin-kardia-tou-dennis-schroder/?utm_source=Contra&utm_medium=BestofNetwork_HP&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου